mihai si elwira petre
Divertisment

Mihai și soția lui, Elwira, sunt căsătoriți din 2008. / Foto: Facebook

Ce fetițe superbe are Mihai Petre! Catinca și Ariana sunt ca niște păpușele. Au moștenit trăsăturile delicate ale mamei lor poloneze

Mihai Petre și soția lui, Elwira, au fost uniți de pasiunea pentru dans și, pe lângă cariera pe care și-au construit-o în acest domeniu, au devenit cunoscuți și îndrăgiți și datorită aparițiilor la tv. Sunt căsătoriți de 14 ani și au două fetițe absolut superbe, având o viață de familie împlinită.

Mihai și Elwira s-au cunoscut datorită dansului, după ce partenera artistului se accidentase. A ajuns să o cunoască pe cea care i-a devenit soție, au devenit parteneri de dans, s-au îndrăgostit, iar viața lor a crescut frumos. Au locuit un an în Polonia, în Gdansk, după care s-au mutat în București.

Citește și: Andreea Raicu, declarații neașteptate în prag de Paște. Motivele pentru care nu este măritată și nu are copii: „Mă bucur de cine sunt!”

mihai petre familie
Mihai și Elwira Petre au două fetițe superbe. / Foto: Facebook

Cea mai mare bucurie a vieții lor este faptul că sunt părinți. Au două fetițe, ambele frumoase ca niște păpușele. Catinca s-a născut în 2012, iar șase ani mai târziu a venit pe lume Ariana, mezina familiei.

Zilele acestea, Mihai, Elwira și minunile lor s-au bucurat de zilele libere din apropierea Paștelui și de vremea caldă și au plecat în Spania. Au ales Valencia, unde au petrecut câteva zile pline. Au vizitat Bioparcul și Orașul Artelor și al Științei, locuri care le-au fascinat pe micuțe. Și fanii celebrei familii au fost fascinați de frumusețea fetițelor care au moștenit zâmbetul tatălui, ochii albaștri și trăsăturile delicate ale mamei.

Soția lui Mihai Petre este poloneză

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Românca și milionarul care administrează Statuia Libertății, vacanță de vis în Jamaica. Iasmina Hill, răsfățată ca o prințesă

Elwira are 41 de ani și s-a născut în Polonia. Dragostea pentru dans a moștenit-o de la un unchi, care a fost dansator profesionist, iar la 10 ani, Elwira deslușea deja tainele acestei arte.

"Eu m-am născut în Polonia, într-un oraș micuț de la Marea Baltică. De dans m-am apucat când aveam zece ani. Pur și simplu îmi plăcea și asta am vrut să fac, nu avea importanță ce loc luam la concurs, ci era important să fiu acolo", povestea Elwira Duda.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri