vladuta lupau
Divertisment

Ce i s-a întâmplat Vlăduței Lupău după ce a dezvăluit că are COVID-19. Vedeta, asaltată de mesaje: ”Și noi am trecut prin asta!”

Vlăduța Lupău, una dintre cele mai apreciate artiste din România, a fost diagnosticată cu noul coronavirus. Cântăreața a recunoscut că n-a crezut în acest virus până nu a văzut buletinul de analize, iar acum a dezvăluit ce i s-a întâmplat după ce a făcut anunțul că e bolnavă.

Vlăduța Lupău a anunțat că a fost testată pozitiv pentru coronavirus printr-o postare făcută pe rețelele sociale și, ulterior, ea a mărturisit că a primit numeroase mesaje din partea oamenilor care trec prin aceeași experiență.

Cântăreața a ales să facă publice câteva dintre ele pentru a le arăta persoanelor care nu cred în existența acestui virus că este rela și, mai mult de atât, ar trebui să se protejeze.

”Sănătate multă, Vlăduța. Și noi am trecut prin acest virus, cu simptome destul de grave.”/ ”Am trecut și noi prin asta acum o lună și jumătate. Noi nu ne-am testat de frică, dar cu siguranță ieșeam pozitivi la simptomele pe care le-am avut. Să te faci bine”/ ”Îți urez multă sănătate și răbdare. Eu mai am două zile de stat în izolare. Am ales să răspund negativ la acest virus.”, au fost câteva dintre mesajele trimise de fani.

Cântăreața, revoltătată de comentariile răutăcioase

Cântăreața în vârstă de 29 de ani a mărturisit că nu se aștepta ca după ce a făcut public diagnosticul să fie asaltată de reacții dure.

Citește și: Vlăduța Lupău, primele mărturisiri după ce a fost infectată cu noul coronavirus: ”Nu am crezut în acest virus!”

Nu eram convinsă că vreau să fac publică chestia asta, însă, după aceea, am zis că trebuie, sunt atâtea lucuri pe care să fac, nu postez nimic, iar viața unei persoane publice care nu postează se duce în jos”, a povestit artista.

”Când văd recția unora îmi vine să o iau razna. Nu imi vine să cred! Comentarii răutăcioase, să ziceți cu cât am fost plătită să zic chestia asta? Ei bine, oameni buni, cred că nu ar exista bani pe lumea asta pe care ar putea să mi-i ofere cineva ca să fac o reclamă de genul ăsta sau să zic așa ceva”, spune ea, vizibil iritată, în respectivul InstaStory.

Ce simptome a dezvoltat Vlăduța Lupău

Vlăduța a mărturisit, de asemenea, că starea ei de sănătate este bună. Se confruntă, însă, cu dureri de spate, transpirație excesivă și o tuse.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri