vladuta lupau
Divertisment

Vlăduța Lupău, primele mărturisiri după ce a fost infectată cu noul coronavirus: ”Nu am crezut în acest virus!”

Vlăduța Lupău, celebra interpretă de muzică populară, a fost diagnosticată cu noul coronavirus. Artista a mărturisit totul printr-un mesaj postat pe rețelele sociale și i-a sfătuit pe fani să se protejeze cum pot mai bine.

Vlăduța Lupău se numără printre persoanele pozitiv pentru coronavirus în ultimele zile, iar acum artista a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat. Ba mai mult, ea a mărturisit că nu a crezut în acest virus, însă după ce și-a făcut testul, aceasta le-a transmis fanilor să se protejeze.

Citește și: Cât durează imunitatea după Covid-19. Reprezentant OMS: ”Există o diferență în cazul celor care fac forme ușoare!”

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

”Sunt foarte mâhnită și supărată să văd reacția unora. Duminică, eu am avut roșu în gât, după care am făcut febră și am decis să mă duc să mă testez luni dimineața la un centru din Cluj.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Nu mă gândeam că aș putea fi pozitivă. Am zis să fac testul așa, pentru că aveam foarte multe de făcut, aveam de filmat un Revelion. Toate s-au anulat momentan. Mă rog, nu o să particip”, a mărturisit Vlăduța.

Aceasta a mărturisit, de asemenea, că printre simptomele pe care le-a prezentat s-au numărat febra, transpirațiile și o durere mare resimțită în spate, însă până când nu a văzut rezultatul pe buletinul de analize, ea nu a crezut în acest virus.

Citește și: O mamă singură, care nu credea în Covid-19, a trecut prin momente cumplite: ”Am crezut că o să mor, că n-o să-mi mai văd copiii.”

”Nu am crezut în acest virus sau, mă rog, nu atât de tare în el, mai ales că toată vara am cântat și am întâlnit sute sau poate mii de oameni. N-am crezut deloc în el. Pot să spun acum că, pentru mine, este ca o răceală”, a mai povestit ea.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri