Pamela Anderson
Divertisment

Pamela Anderson / Getty Images

Ce mănâncă Pamela Anderson ca să se mențină în formă la 56 de ani. Actrița din „Baywatch” a dezvăluit ce dietă urmează

Pamela Anderson, actrița cunoscută pentru rolul interpretat în „Baywatch”, reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat chiar și la 56 de ani, iar dieta pe care o urmează joacă un rol important în acest sens.

Deși nu i-a fost mereu ușor să-și facă timp pentru a intra în bucătărie, Pamela Anderson recunoștea că i-a plăcut întotdeauna să gătească și, în plus, ea a împărtășit cu fanii ei câteva dintre secretele ei.

„Nu mi-a fost ușor să găsesc timp să gătesc, însă întotdeauna mi-a plăcut”, scria Pamela Anderson în newsletter-ul ei, The Open Journal.

Pamela Anderson

Citește și: "Am vrut să fiu călugăriță". Pamela Anderson, despre visul ei din copilărie: "Am luat-o pe un drum diferit"

„Ador să încerc rețete. Prefer să nu cântăresc ingredientele, pun „din ochi”, dar acest lucru este potrivit pentru mine, mai ales când vine vorba de preparate care necesită coacere”, spunea ea.

În ceea ce privește dieta ei, Pamela Anderson recunoștea că legumele și fructele de mare sunt favorite, iar zilele ei încep mereu cu o ceașcă de ceai.  

„Încerc să beau mai puțină cafea și mai mult ceai”, explica ea: „Îmi place să amestec trandafiri și mușețel. Ba chiar mi-am plantat o mică grădină de ceai și sunt tare mândră să folosesc propriile plante”, a spus ea.

Citește și: Singurul bărbat de care Pamela Anderson a fost cu adevărat îndrăgostită: „Am vrut să avem copii și să fim împreună pentru totdeauna”

De asemenea, ea a mărturisit că uneori, când se simte obosită,  înlocuiește ceaiul cu un cortado tare, adică o băutură obținută din cantități egale de espresso și lapte cald.

Deși nu a menționat dacă mănâncă sau nu ceva la micul dejun, Anderson a dezvăluit că preferă să includă legume în fiecare masă.

Legumele sunt potrivite pentru mine”, spunea ea, dezvăluind, de asemenea, că la prânz alege aproape întotdeauna pește ori fructe de mare.

Sunt o fată crescută pe insulă, așa că fructele de mare și peștele au existat întotdeauna în casa noastră. Tata obișnuia să pună la afumat somon în spatele casei. Oceanul este în sângele meu, dar am descoperit că gătitul afară pe fontă, pe foc deschis, este extrem de delicios. Îmi place să coc și legume, sunt gustoase”, mai spunea ea.

Citește și: Pamela Anderson, mărturisiri neașteptate. Actrița nu mai e interesată să mai găsească dragostea: ”E foarte bine pentru mine să fiu singură acum”

De asemenea, într-un interviu, ea mărturisea că de ceva timp alege să urmeze intermittent fasting, o dietă ce se bazează pe consumarea alimentelor într-un interval de ore: „Mănânc doar între orele 10:00 și 18:00. Mă ajută să mă simt bine și să am energie”, a mai mărturisit actrița, care a precizat, de asemenea, că urmează și un regim bogat în vitamine, ce i-a fost recomandat de un doctor din Los Angeles.

Etichete: dieta , pamela anderson

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri