Imagini adorabile cu Bradley Cooper
Divertisment

Ce relație există, de fapt, între Irina Shayk și Bradley Cooper. Un apropiat a spus adevărul despre imaginea devenită virală

Ultimele imagini făcute publice de Irina Shayk, în care apare alături de fostul ei partener, Bradley Cooper, au alimentat zvonurile unei împăcări între cei doi, la aproape trei ani de când s-au separat. Acum, însă, o sursă apropiată acestora a vorbit despre relația dintre ei.

Bradley Cooper și Irina Shayk, în vârstă de 36 de ani, au fost împreună în perioada 2015-2019 și au împreună o fiică, Lea, de cinci ani.

Irina Shayk
Irina Shayk, imagini rare din copilărie în ziua în care a împlinit 36 de ani/ Profimedia Images

Citește și: Irina Shayk, pozată din toate unghiurile la plajă în Ibiza. Supermodelul rus, perfecțiunea întruchipată în costum de baie

La scurt timp după ce rusoaica a făcut publice imagini surprinse în vacanța în Bahamas, unde a fost alături de Bradley Cooper, mulți s-au grăbit să spună că cei doi s-au împăcat. O sursă apropiată acestora a risipit, însă, misterul din jurul fotografiilor inedite, în care ei par foarte apropiați, explicând că nu este vorba despre o relație amoroasă între ei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Bradley Cooper, de mână cu mama sa pe covorul roșu la Oscaruri 2022. Actorul a radiat de fericire

”Își cresc fiica împreună și se înțeleg bine de dragul ei.”, a dezvăluit o sursă apropiată acestora pentru E!News. ”Fac lucruri împreună ca o familie și totul e în regulă pentru ei.”.

Cine ar fi noua iubită a lui Bradley Cooper

În urmă cu câteva luni,  despre Bradley Cooper s-a scris că ar avea o relație  Huma Abedin, potrivit unei surse citate de revista People. Cei doi ar fi împreună de ”câteva luni” și s-ar fi cunoscut prin intermediul editorului șef al Vogue, celebra Anna Wintour.

Potrivit surse citate, Bradley Cooper, actorul cunoscut pentru rolul interpretat în filmul ”A Star is Born”, și Huma Abedin, care a făcut parte din echipa lui Hillary Clinton, ea fiind vice-președintă a campaniei pentru președenția SUA a acesteia, sunt împreună de câteva luni, însă cei doi au ales să-și păstreze relația secretă, mai ales că aceasta din urmă se află în proces de divorț cu Anthony Weiner, un fost congresman din New York, care a demisionat în 2011, după ce în presă au apărut niște mesaje pe care le-a  trimis unor tinere pe Twitter.

Citește și: Bradley Cooper, umilit de un regizor celebru după ce a primit șapte nominalizări la Oscar: Omule, de ce ești așa nemernic?

”Bradley a fost foarte discret în ceea ce privește relația cu Huma. Se întîlnesc de câteva luni, dar au vrut să fie discreți.”, a dezvăluit o sursă pentru Page Six, adăugând, de asemenea, că înainte de această relație, actorul s-a întâlnit cu Diana Agron, cunoscută pentru rolul interpretat în Glee.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri