profimedia-0673463348
Divertisment

Bradley Cooper și mama sa, Gloria Campano, la gala Oscar 2022. Profimedia

Bradley Cooper, de mână cu mama sa pe covorul roșu la Oscaruri 2022. Actorul a radiat de fericire

Bradley Cooper a venit însoțit de mama sa, Gloria Campano, la gala premiilor Oscar 2022. Cei doi au apărut pe covorul roșu, ținându-se de mână. Actorul din „Nightmare Alley” a fost tot un zâmbet, cu mama alături la brațul lui.

Nu este prima dată când actorul alege ca mama să-i fie parteneră la evenimente de top de la Hollywood. S-a întâmplat și la Oscarurile din 2019, când a pășit la ceremonie împreună cu Campano, dar și cu iubita lui de atunci, Irina Shayk. 

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

În august 2020, starul din „Licorice Pizza”, acum în vârstă de 47 de ani, a vorbit cu Anthony Ramos, în revista Interview, despre legătura specială cu cea care i-a dat viață, dar și cum are grijă de mama sa, dar și de fiica lui (5 ani), Lea De Seine, în timpul carantinei, pe fondul pandemiei de COVID.

„Sunt cu fiica mea, cu mama mea și cu cei doi câini ai mei, nu am ieșit din casă”, mărturisea el la momentul respectiv. „Mama o să împlinească 80 de ani și are o pungă pentru colostomie, așa că nu pot lăsa pe nimeni să intre în casă. Și nu pot să ies din casă, pentru că dacă aduc virusul s-a terminat".

El a adăugat: „Locuim într-o casă mică, din fericire există o curte în spate. Organizez și o grădiniță pentru un singur om. Ne trezim, facem cursuri de înot în cadă”.

Lea este fiica lui Bradley Cooper cu modelul Irina Shayk.

Pe www.peroz.ro:

Premiile Oscar 2022. Ce ținute au purtat vedetele pe covorul roșu

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri