ben affleck, jlo și fiica ei, emme
Divertisment

J.Lo, Ben Affleck și Emme / Foto: Profimedia

Ce relație frumoasă are Ben Affleck cu gemenii lui Jennifer Lopez! Imagini superbe de familie, care vorbesc de la sine

De când în viața lui Jennifer Lopez a reapărut Ben Affleck, lucrurile s-au schimbat radical, iar copiii celor doi au legat o relație specială. Mai mult, și cele două staruri par a se înțelege de minune cu copiii celuilalt.

Citește și: J.Lo, implicată în creșterea copiilor pe care Ben Affleck îi are cu Jennifer Garner: „Trebuie să fie tratați cu multă grijă”

ben affleck si fiul lui jlo
Ben Affleck, alături de Ben, fiul lui J.Lo / Foto: Profimedia/Instagram

Cu ocazia Zilei Recunoștinței, prima pe care a petrecut-o de când s-a căsătorit cu Ben Affleck, J.Lo a împărtășit cu fanii ei câteva clipe lângă cele mai dragi persoane. Colajul postat pe rețelele sociale o arată pe divă în timp ce degustă din  preparatele care i-au umplut masa, dar și instantanee în care Ben îl ține în brațe pe Max, fiul ei, care pare că doarme în brațele protective ale tatălui vitreg, în timp ce Jennifer a ținut-o la fel pe Emme, sora geamănă a lui Max.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez și Emme / Foto: Profimedia/Instagram

La petrecerea dată în casa din Hamptons a artistei au luat parte și surorile ei, Leslie și Lynda.

Citește și: Nemachiată seamănă cu J.Lo, dar cu machiaj e de-a dreptul geamăna ei. O tânără a uimit cu asemănarea cu diva: “Sigur sunteți rude”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ben Affleck are trei copii din căsnicia cu Jennifer Garner- Violet (16 ani), Seraphina (13 ani) și Samuel (10 ani)- în timp ce Jennifer Lopez îi are pe gemenii Max și Emme (14 ani) cu Marc Anthony.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?