Italy: 78th Venice International Film Festival - The Last Duel Red Carpet
Divertisment

J.Lo, implicată în creșterea copiilor pe care Ben Affleck îi are cu Jennifer Garner: „Trebuie să fie tratați cu multă grijă"

Jennifer Lopez a făcut noi declarații în timpul unui interviu pentru publicația Vogue, unde va fi imaginea de copertă a numărului din decembrie. Actrița și cântăreața din SUA a vorbit despre relația pe care o are cu fosta soție a actorului Ben Affleck, mărturisind că „lucrează bine în echipă” pentru a crește copiii. 

Ben Affleck și Jennifer Garner au divorțat în 2018, din căsnicia lor rezultând trei copii, Violet, în vârstă de 16 ani, Seraphina, în vârstă de 13 ani, și Samuel, în vârstă de 10 ani. În același timp, Jennifer Lopez îi crește pe gemenii Emme și Maximilian, în vârstă de 14 ani, pe care îi are împreună cu fostul ei soț, Marc Anthony. 

După ce s-au căsătorit în luna iulie a acestui an, JLo și actorul din „Gone Girl” se ocupă împreună de creșterea celor cinci copii, iar acum, actrița din „Marry me” a vorbit despre cum funcționează lucrurile în familia lor „amestecată”. 

Citește și: Jennifer Lopez nu-și arată deloc vârstă. Actrița și-a expus din nou silueta într-o pereche de pantaloni scurți mulați

„Sunt foarte sensibili acum. Sunt adolescenți. Trebuie să fie tratați cu multă grijă în această perioadă. Dar până acum merge foarte bine”, a declarat JLo în interviul de la Vogue.

Vedeta a mai explicat că are o relație „uimitoare” cu fosta soție a lui Ben Affleck și „lucrează bine împreună” pentru a le oferi copiilor lor tot ceea ce au nevoie. 

„Încerc să cultiv în familia noastră ideea că cei trei copii ai lui au un aliat în mine, iar copiii mei au un aliat în el. Că suntem cei care îi iubim cu adevărat și ne pasă de ei”, a dezvăluit Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez, mândră că i-a luat numele lui Ben Affleck

Jennifer Lopez și Ben Affleck au așteptat aproape două decenii pentru a fi împreună, după ce aceștia au pus capăt logodnei în 2004. Relația lor, însă, este departe de a fi una tradițională, după cum a explicat actrița de la Hollywood, care a precizat, de asemenea, că este mândră că i-a luat numele soțului. Ba mai mult, ea a subliniat că i se pare că această mișcare nu este tradițională, ci mai degrabă oferă încredere, potrivit Daily Mail. 

Citește și: Accesoriul fără de care Jennifer Lopez nu iese din casă: „Îmi dă multă încredere în mine”

”Oamenii încă mă strigă Jennifer Lopez. Dar, legal, numele meu acum e Affleck. Sunt doamna Affleck. Suntem împreună. Suntem soț și soție și sunt mândră de asta.”, a declarat actrița continuând: ”Nu cred că este o problemă. Nu este tradițional. Nu e nici romantic. Este doar o mișcare care inspiră putere, știi ce zic? Îmi controlez viața și destinul și mă simt suficient de puternică ca femeie și ca persoană. Nu înțeleg de ce oamenii au astfel de sentimente, dar e în regulă.”, a mai spus ea.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri