Dustin Diamond Arraignment & Amanda Schutz Initial Appearance
Divertisment

Photo by Daniel Boczarski/Getty Images

Ce se întâmplă cu Dustin Diamond, "Screech" din Salvați de clopoțel, după ce a fost diagnosticat cu cancer în stadiul patru

Dustin Diamond, actorul cunoscut pentru rolul lui Samuel ”Screech” Powers, pe care l-a interpretat în ”Salvați de clopoțel”, trece prin momente dificile după ce a fost diagnosticat cu un cancer în stadiul patru.

Potrivit Daily Mail, actorul în vârstă de 44 de ani își va petrece următoarele săptămâni în spital, unde urmează un tratament, în încercarea de a stopa evoluția bolii. Din păcate, însă, starea lui de sănătate este destul de delicată, întrucât pe lângă faptul că boala a fost depistată în stadiul patru, el nu se simte bine nici din punct de vedere psihic și emoțional.

Citește și: Dustin Diamond, Screech din „Salvaţi de clopoţel”, diagnosticat cu cancer în stadiul IV

”Trece printr-o dureri mari, însă încearcă să rămână optimist. În aceste momente, el suferă. Are suișurile și coborâșurile lui. Într-un minut e bine, apoi plânge de durere.”, a povestit sursa respectivă, potrivit Daily Mail.

Actorul, însă, este susținut de persoanele dragi, care deși nu-i pot fi alături din cauza pandemiei de coronavirus, îl sună în fiecare zi pentru a se asigura că e bine.

Dustin Diamond, diagnosticat cu un cancer în stadiul patru

Dustin Diamond, actorul care l-a interpretat pe Screech în „Salvaţi de clopoţel”, are cancer în stadiul IV.

”La acest moment, putem confirma faptul că Dustin are cancer”, se arată într-un comunicat publicat de echipa lui Diamond, joi, pe Facebook. ”Dustin va dezvălui mai multe informații când va putea, un plan va fi făcut pentru a merge mai departe”.

Citește și: ”Am vrut să fiu altă femeie!” Transformarea senzațională a unei tinere care s-a operat de 50 de ori ca să aibă trup de zeiță

Un reprezentant al actorului în vârstă de 44 de ani a declarat la Today Show că ”este grav, dar nu știm cât de grav deocamdată. Face teste. Nu i-a fost bine. Se află la un spital din Florida. Sperăm să se recupereze repede”. Ulterior, acesta a transmis pentru TMZ că Diamond va începe prima rundă de chimioterapie pentru a lupta cu boala și a adăugat că are „dureri și din cauza zonei zoster”.

Dustin Diamond a fost internat în spital la sfârșitul săptămânii trecute, potrivit Daily Mail. Acesta ce s-a plâns de dureri în tot corpul, iar medicii se temeau de atunci că ar avea cancer.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?