Ce s-a întâmplat cu băiețelul diagnosticat cu leucemie, care apărea în imaginea virală din 2019. Mama acestuia a făcut anunțul emoționant
Actualitate

Ce s-a întâmplat cu băiețelul diagnosticat cu leucemie, care apărea în imaginea virală din 2019. Mama acestuia a făcut anunțul emoționant/ Facebook/ Becket Strong

Ce s-a întâmplat cu băiețelul diagnosticat cu leucemie, care apărea în imaginile virale din 2019. Mama lui a făcut anunțul emoționant

O mamă care a făcut publice imagini sfâșietoare cu fiul ei diagnosticat cu leucemie, în timp ce efectua ședințele de chimioterapie, a dezvăluit că acesta s-a vindecat.

În septembrie 2019, Kaitlin Burge din Princeton, Texas, a făcut publice imagini sfâșietoare cu fiul ei, care avea patru ani atunci. Fusese diagnosticat cu leucemie, urma ședințe de chimioterapie, iar alături o avea pe sora lui mai mare, care îi stătea alături în fața toaletei, în timp ce îi era rău. Fotografiile au făcut atunci înconjurul lumii, iar de atunci au trecut doi ani.

Citește și: O femeie susține că este sora vitregă a lui Elon Musk: ”Mama a dezvăluit secretul când se afla pe patul de moarte!”

Becket, care a fost diagnosticat cu leucemie acută limfoblastică la doar doi ani, și-a petrecut multe luni în spital și a urmat multe cure de chimioterapie. Acum, însă, mama lui a dezvăluit că puștiul s-a vindecat și s-a întors la școală.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Femeia, care e mama a trei copii, a decis să facă publice imaginile sfâșietoare cu cei doi copii din dorința de a arăta cât de important este sprijinul din familie în timpul momentelor de criză. Aceasta a dezvăluit, de asemenea, că Aubrey, care are acum șapte ani, este în continuare foarte protectoare cu fratele ei.

Citește și: Tom Parker, mesaj emoționant la un an de când a fost diagnosticat cu o tumoră pe creier: ”Cel mai înfricoșător moment!”

”Aubrey l-a ajutat foarte mult în această perioadă. Au dezvoltat o legătură uimitoare, pe care nimeni nu ar putea să o înlocuiască.”, a mai dezvăluit femeia.

Becket merge acum pe picioarele lui, se simte bine și s-a întors la școală.

”În ultimii doi ani, a făcut chimioterapie zi de zi. Lua în fiecare noapte pastile și mergea la tratament, însă în august a încheiat totul. Merge o dată pe lună la consult, însă e în regulă. Acum îl vedem ca pe un copil obișnuit, are încredere în el, se poate juca cu ceilalți.”, a mai povestit femeia.

Etichete: mama , viral , chimioterapie , leucemie

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri