mainkim
Divertisment

Ce sfat a primit Kim Kardashian de la mama sa, când s-a separat de Kanye West. Femeia de afaceri a trecut deja prin două divorţuri

Kris Jenner a vorbit deschis despre sfaturile personale pe care i le-a dat fiicei sale, Kim Kardashian, în legătură cu divorțul de Kanye West.

kim kardashian, kanye west si kris jenner

Kris Jenner este alături de fiica sa, Kim, la fiecare pas în ceea ce privește divorțul de rapper. Femeia, în vârstă de 65 de ani, care îi este atât mamă, cât și manager, a dezvăluit într-un nou interviu ce a sfătuit-o pe fiica facă pentru a face față unui divorț în care sunt implicați și copii: "Cred că cel mai important lucru pe care l-am învățat din experiența mea, ambele experiențe, este îți pui copiii pe primul loc”, a declarat Kris pentru WSJ Magazine, care a trecut prin două divorțuri de-a lungul timpului. 

Kris Jenner, mama a șase copiii, a trecut prin două divorțuri, ceea ce înseamnă știe deja ce implică un astfel de moment neplăcut: „Obișnuiam să pun pe toată lumea la culcare și apoi eram supărată sau mergeam în camera mea și plângeam până adormeam. Dar nu am vrut să plâng în fața copiilor ”, a spus ea despre divorțul de fostul soț, Robert Kardashian.

Cei patru copii ai lor - Kim, Kourtney, Khloe și Rob - erau destul de mici la acea vreme (fiicele Kendall și Kylie Jenner erau deja adulte când a divorțat de Caitlyn Jenner în 2016).

Citeşte şi: Elizabeth Hurley, parada costumelor de baie. Nimeni nu i-ar da 55 de ani la cum arată!

„Dacă tii minte asta și știi că ei te vor ajuta treci peste, atunci dragostea lor te va vindeca, indiferent de cât de mult suferi". Starul din "The Keeping Up With The Kardashians" a mai dezvăluit divorțul poate deveni "prostesc" uneori, așa cel mai bine este te concentrezi pe copiii tăi și nu pe lucruri inutile.

Kim și Kanye au împreună patru copii - North, în vârstă de 7 ani, Saint, în vârstă de 5, Chicago, în vârstă de 3 și Psalm în vârstă de un an. Cei doi au solicitat custodia comună, conform dosarelor instanțelor obținute de HollywoodLife.

kim kardashian si kanye west

Kim a cerut divorțul pe 19 februarie 2021, invocând „diferențe ireconciliabile”, după luni de speculații că s-au despărțit. Se crede că problemele lor de căsătorie au început în vara precedentă, când Kanye și-a lansat campania prezidențială din 2020.

Citeşte şi: Adevărul despre relația dintre Jennifer Lopez și Alex Rodriguez. Ce se întâmplă între ei după ce s-a spus că s-au despărțit

Kanye locuiește în prezent la ferma sa de 14 milioane de dolari din Wyoming, în timp ce Kim a rămas cu copiii în casa din Hidden Hills, California.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?