26th Annual Screen Actors Guild Awards - Red Carpet
Divertisment

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit după patru ani de relație

Adevărul despre relația dintre Jennifer Lopez și Alex Rodriguez. Ce se întâmplă între ei după ce s-a spus că s-au despărțit

Despre relația dintre Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-a vorbit mult în ultima perioadă, după ce aceștia au recunoscut că trec prin momente delicate și lucrează să le depășească. Iar o sursă apropiată acestora a dezvăluit că aceștia au reușit să-și salveze relația de cuplu.

La mai bine de o lună de zile de când au apărut zvonuri privind separarea dintre Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, iar cuplul a ieșit cu declarații, dezvăluind că lucrează să-și salveze relația, acum lucrurile s-au liniștit.

Jennifer Lopez, dezvăluiri despre siluetă și secretele sale de frumusețe: "Sunt în cea mai bună formă a vieții mele"

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Potrivit unei surse citate de Hollywood Life, Jennifer Lopez și Alex Rodriguez ”vor rămâne împreună”, întrucât ”fac tot ce pot ca lucrurile să funcționeze”.

”Nu a fost un drum ușor, dar ei sunt dedicați.”, a dezvăluit o sursă apropiată lor, continuând: ”Viețile lor sunt atât de împletite, atât în ceea ce privește afacerile, cât și copiii, încât era important să încerce să-și rezolve problemele. Se iubesc unul pe celălalt, își iubesc copiii, sunt o familie numeroasă. Mai sunt lucruri de rezolvat, însă Jennifer a spus clar că nu vrea să-l piardă pe Alex.”, a mai dezvăluit sursa respectivă.

Jennifer Lopez, apariție spectaculoasă la piscină. Vedeta și-a etalat trupul super tonifiat într-un costum de baie galben

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au infirmat zvonurile că s-au despărțit

Luna trecută, știrea că Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au despărțit a făcut înconjurul lumii. Ulterior, însă, cei doi au transmis un comunicat de presă, prin care au recunoscut că trec prin momente dificile, însă lucrează să-și salveze relația.

De asemenea, la scurt timp după aceea, ei au fost surprinși în timp ce se sărutau în Republica Dominicană, unde acesta a zburat pentru a fi alături de cântăreața care filma noi cadre pentru comedia romantică „Shotgun Wedding”.

Artista şi fostul jucătorul de baseball s-au logodit în martie 2019. Anul trecut ar fi trebuit să se căsătorească, dar, din cauza pandemiei, au amânat evenimentul.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?