Zac Efron
Divertisment

Zac Efron, 2023 / Foto: Profimedia

Ce spune un chirurg plastician despre noul aspect al lui Zac Efron. Fanii actorului, contrariați: Nu pot să accept că și-a distrus fața

Fanii lui Zac Efron s-au arătat uimiți de cum arată preferatul lor în ultimul timp, remarcând că aspectul facial al acestuia este schimbat.

Dr. Sam Rizk, un chirurg plastician care s-a ocupat de aspectul multor celebrități, și-a spus părerea cu privire la fața lui Zac Efron. Actorul spunea că aspectul său s-a modificat din cauză că în 2013 și-a rupt maxilarul, dar specialistul în chirurgie estetică e de părere că Efron și-ar fi făcut și alte lucruri.

"Probabil că a profitat de ocazie și, pe lângă corectarea mandibulei, ar fi putut face și altceva. S-ar putea să i se fi tras puțin de bărbie, pentru că arată mai proeminentă. Sau implant în bărbie, implanturi în mandibulă sau toate cele de mai sus", a spus medicul.

Citește și: Luana, o tânără de 29 de ani, și-a pierdut viața în urma unei intervenții chirurgicale banale. Neymar: „Am pierdut o prietenă!”

Zac Efron
Zac Efron, 2007 / Foto: Profimedia

Acesta a continuat: "Întotdeauna a avut sprâncenele drepte, acum sunt mai arcuite. Sprâncenele sunt mai ridicate, ceea ce indică un Botox sau un fel de lifting. În general, pleoapa masculină nu are un unghi arcuit". Rizk a remarcat, de asemenea, pomeții "mai plini" ai lui Zac, scrie nypost.com. "Obrajii nu devin mai plini cu trecerea timpului. Din contră, pierzi volum când îmbătrânești, iar el, când era mai tânăr, avea pomeții mai plați". Deși nu crede că Efron și-a făcut implant de pomeți, medicul crede că, cel mai probabil, i-a injectat cu fillere.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Ce spune un chirurg plastician despre noua față a Madonnei: “La Grammy am văzut cea mai diferită versiune de până acum”

După ce Entertainment Weekly a postat interviuri video cu Zac Efron, cu ocazia promovării noii lui pelicule, "The Iron Claw", internauții au luat cu asalt rubrica de comentarii, remarcând schimbările de look ale actorului de 36 de ani. 

"Distrus. Fillerele și Botoxul îl fac să arate de 59 de ani. Era atât de frumos"; "Medicul estetician care a făcut asta ar trebui să fie la închisoare"; "Ce se întâmplă cu fața lui Zac Efron?"; "Doamne, fața lui Zac..."; "Arată atât de diferit"; "Nu pot să accept că Zac și-a distrus fața" - au fost câteva dintre comentariile scrise pe Instagramul celor de la Entertainment Weekly.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?