ana ularu
Divertisment

Ana Ularu / Foto: Profimedia

Ce viață frumoasă are discreta actriță Ana Ularu! E căsătorită cu un actor din "Game of Thrones", are o fetiță și o carieră de succes

Ana Ularu, una dintre actrițele din România care au reușit să-și facă un renume și pe plan internațional, trăiește o viață personală discretă și împlinită. La cei 37 de ani, nu este numai mulțumită cu cariera ei în plină ascensiune, ci și de familia creată departe de ochii lumii.

Nu mulți știu, dar Ana Ularu este căsătorită cu actorul german Marc Rissman (43 de ani), alături de care are o fetiță. Deși împart aceeași profesie, cei doi nu s-au cunoscut pe platoul de filmare, ci într-un muzeu. 

Citește și: E actriță de succes în Anglia, dar a trăit primii ani într-un orfelinat din România. Povestea Ionicăi Adriana pare ruptă dintr-un film

Marc Rissmann și Ana Ularu
Marc Rissmann și Ana Ularu sunt căsătoriți și au o fetiță. / Foto: Profimedia

"Viața mea s-a schimbat din nou, major, pentru că într-o zi am plecat și am intrat într-un muzeu. Am plecat de la o probă și, în loc să mă duc să mănânc, am intrat într-un muzeu. Eram destul de deziluzionată. Dar, absolut pe neașteptate, acolo l-am cunoscut pe soțul meu, pe omul cu care am familia pe care o am azi. A fost una dintre lecțiile alea din categoria «plănuiește mai puțin, pentru că lucrurile oricum funcționează sub alți parametri». Pentru că soțul meu e tot actor, adesea suntem întrebați «Și pe ce platou de filmare v-ați întâlnit?». Nu ne-am întâlnit pe nici un platou de filmare, ci într-un muzeu. Ceea ce e foarte frumos, fiindcă eu nu prea cred în romanțele de platou, mi se par așa o trivialitate. Noi am avut șansa să ne cunoaștem într-un mod foarte de modă veche, dincolo de vulnerabilitățile actorului aflat pe un platou de filmare

De ceva vreme, toate zilele noastre libere sunt dedicate fetiței și, în general, programul ni-l facem în jurul ei. Timpul nostru, al părinților, e cât doarme ea la prânz și seară, după ce se culcă. Cel puțin în perioada asta, principala noastră ocupație e crescutul copilului. Asta e cel mai important. Așa că și o zi liberă înseamnă tot timp împreună. Dacă vremea permite, ducem fetiță cât mai mult afară din casă: mergem în parcuri, ne jucăm împreună, ne dăm pe tobogane împreună... În ultima vreme, ne-am dat pe tobogan pe săturate - ceea ce îmi doream demult, doar că acum am o scuză, am pretextul perfect. Mergem prin muzee, descoperim împreună expoziții, cafenele, librării... Mai ales dacă suntem într-un oraș străin, pur și simplu o luăm la pas și explorăm lumea", a povestit Ana Ularu, pentru Formula AS, conform click.ro.

Ana Ularu și Marc Rissman, cariere de succes în lumea filmului

Citește și: Medeea Marinescu, secretul siluetei de invidiat. Actrița arată uimitor la 48 de ani: „Nu am făcut o oră de sport în viața mea”

Marc Rissmann
Marc Rissmann a jucat în "Game of Thrones"./ Foto: Profimedia

Atât Ana, cât și Marc au avut șansa și talentul să joace în producții de renume. Ea a apărut în filme cu Tom Hanks, Bradley Cooper sau Keanu Reeves, la Hollywood, dar și în seriale de mare succes, precum "Familia Borgia", "The Power" sau "Spy/Master", iar el a jucat în "Game of Thrones" sau "The Last Kingdom"

"Totul se subordonează vieții noi, fabuloase, pe care am avut norocul să o primim. Copilul meu e magic, sunt în adorație absolută și simt că ce primesc e o pace interioară nouă, o dimensiune mărită a sufletului meu, condimentate cu stresul și teama constante de a fi părinte. Cred că asta se topește un pic și în ce aduc pe scenă", spunea Ana, în iunie 2022, pentru Curatorialist. Nici Ana și nici Marc nu și-au arătat fetița pe rețelele sociale.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri