Medeea Marinescu/ Foto: Facebook
Frumusete

Medeea Marinescu/ Foto: Facebook

Medeea Marinescu, secretul siluetei de invidiat. Actrița arată uimitor la 48 de ani: „Nu am făcut o oră de sport în viața mea”

Medeea Marinescu se numără printre cele mai frumoase femei din industria teatrului românesc. La 48 de ani, artista se laudă cu o siluetă de invidiat, dar și cu un ten plăcut, lucru care a stârnit curiozitatea fanelor sale, acestea dorindu-și să afle la ce dieta și la ce trucuri de înfrumusețare a apelat pentru a arătat atât de bine. 

Într-un interviu pentru revista VIVA!, actrița a dezvăluit secretul frumuseții sale, alături de multe alte curiozități legate de viața ei. Medeea susține că de ajutor au fost și genele sale, iar actrița merge pe principiu că „frumusețea pleacă din interior”. 

Citește și: Cum reușește o femeie de 45 de ani să se mențină în formă. Cele nouă alimente care nu lipsesc din dieta ei

„Mi-am dat seama, nemaifiind foarte tânără, că e o chestiune care ține și de gene, cât despre sintagma „frumusețea vine din interior, e cât se poate de adevărată. Dacă o femeie este fericită, asta se va reflecta imediat pe chipul, pe trupul ei. O persoană, o femeie care se simte bine cu ea, care vrea să facă lucruri, care se bucură de ceea ce este în jurul ei va avea și un alt tonus, va arăta altfel. Dincolo de acest aspect, e, cum spuneam, și o chestiune de gene. Mă uit la mama mea, care are 72 de ani și e o minionă blondă, că arată bine pentru vârsta ei. Cumva acestea sunt genele. Mi se spune: „Vai, ai musculatură, ai făcut sport. Eu nu am făcut o oră de sport în viața mea! Merg mult pe jos, e adevărat. Mă simt bine, dar nu fac sport. M-aș plictisi îngrozitor să trag de fiare.

Medeea Marinescu/ Foto: Facebook
Medeea Marinescu/ Foto: Facebook

Dar trucuri există. Acum, mama mea fiind machieuză de film și având atât de mult de-a face cu actori, nu numai români, dar și străini, tot timpul mi-a atras atenția că trebuie să am grijă de pielea mea, de tenul meu, că este important. Și, iată, acesta e al treilea an în care reprezint o renumită firmă, sunt ambasadorul ei. Cremele lor, serurile, CC cream-ul din gama premium sunt foarte bune. Mi se potrivesc. De obicei, eu merg pe stradă nefardată, dar am învățat să folosesc aceste produse, căci, altfel, nu fac eu cine știe ce lucruri fenomenale. Sigur că mă duc și la cosmetică din când în când. Aseară, de exemplu, am venit de la Râmnicu Vâlcea și eram obosită după spectacol. Cu toate astea, o jumătate de oră am stat în baie și m-am demachiat foarte bine, iar apoi m-am dat cu cremă, mi-am făcut un mic masaj facial. Niciodată, oricât de obosită aș fi fost, chit că am venit de la filmare la 4 dimineața, eu nu m-am culcat machiată, fără să îi dau tenului puțină hidratare. De aceea nici nu am riduri foarte pronunțate. Am fost atentă. De altfel, eu nu sunt un om al excesului. Nu prea am pierdut nopți, nu beau, nu fumez decât ocazional… și pe scenă, și nu mănânc lucruri aiurea.”, a declarat actrița pentru VIVA!

Medeea Marinescu/ Foto: Facebook
Medeea Marinescu/ Foto: Facebook

Citește și: Dieta cu ajutorul căreia Andreea Marin a slăbit 20 de kilograme. Ce nu mănâncă deloc: "Mă feresc de ele ca de ciumă”

Medeea Marinescu a mai declarat că nu face sport și că nu a ținut niciodată cure drastice. „Puteam și eu să iau în greutate. Când l-am făcut pe Luca, primul copil, m-am îngrășat puțin, iar asta se vede în filmul „Donnant, Donnant. Aveam filmări la Paris și am tras cu dinții să nu iau mult în greutate. De fapt, rețineam foarte multă apă. Eram pufoasă. Nu am avut o siluetă de invidiat. Am fost mereu atentă, nu am dat iama în mâncare, și acum sunt atentă. E o marjă de două kilograme pe care le iau, cu care mă joc, mai ales că eu mă știu pe mine.

La mine nu țin curele drastice. La mine merge cu păcăleală. Și păcălindu-mă, mai degrabă merge. Dacă azi am mâncat puțin mai mult, mâine nu mai mănânc deloc sau nu mai mănânc până după-amiază. Adică să nu traumatizezi corpul, să mănânci mai puțin. Sunt împotriva acestui tip de tratament sau, cel puțin, la mine nu funcționează. Eu cred că totul ține de echilibru. Și echilibrul ți-l dă interiorul tău, asta e tot, nu e altă filozofie de viață. De fapt, este atât de simplu și nu ne dăm seama.”, a mai spus actrița. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri