Thylane Blondeau
Divertisment

În copilărie, Thylane Blondeau a fost supranumită "cea mai frumoasă fată din lume". / Foto: Profimedia

”Cea mai frumoasă fată din lume”, apariție nonconformistă la un event din Paris. Ținuta aleasă de model a întors toate privirile

Thylane Blondeau, cea care a fost desemnată cea mai frumoasă fată din lume, are acum 21 de ani și nu se teme să facă alegeri îndrăznețe în ceea ce privește vestimentația, după cum a dovedit de curând, la un eveniment organizat în Paris.

În vârstă de 21 de ani, Thylane Blondeau a participat la cina Forbes Trophy, ce a fost organizată la hotelul Four Seasons din Paris, iar toate privirile au fost ațintite asupra ei, întrucât a ales să poarte o creație nonconformistă.

”Cea mai frumoasă fată din lume”, apariție nonconformistă la un event din Paris

Citește și: Cum s-a schimbat viața modelului Thylane Blondeau de când a fost numită ”cea mai frumoasă fată din lume”. Puștoaica are 20 de ani acum

Mai exact, modelul a îmbrăcat o rochie lejeră pe corp, dintr-un material sclipicios și transparent, astfel că i s-au putut întrezări perfect formele, potrivit Daily Mail. 

”Cea mai frumoasă fată din lume”, apariție nonconformistă la un event din Paris

Tânăra și-a completat ținuta cu o pereche de sandale negre, cu tocuri înalte, iar în ceea ce privește machiajul și coafura, ea a optat pentru un make-up intens al ochilor, în timp ce părul și l-a prins într-un coc.

Citește și: “Cea mai frumoasă fată din lume”, impecabilă și fără machiaj. Cum arată Thylane Blondeau în costum de baie la 20 de ani

Cum a devenit cunoscută Thylane Blondeau

Thylane Blondeau, în vârstă de 21 de ani, este fiica fotbalistului Patrick Blondeau și a devenit cunoscută în 2007, pe când avea doar șase ani. Atunci, ea a cucerit inimile oamenilor din toate colțurile lumii cu frumusețea ei, fiind desemnată ”cea mai frumoasă fată din lume”.

La doar patru ani, defila pentru casa Jean Paul Gaultier, iar la 10 ani devenea cel mai tânăr model care a pozat vreodată pentru Vogue Paris. Atunci a apărut în publicație purtând haine de adulți și machiaj.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri