EXCLUSIVE: 'Most Beautiful Girl In The World' Thylane Blondeau Takes A Swim In Miami - 26 Dec 2023
Divertisment

Thylane Blondeau, supranumită „cea mai frumoasă fată din lume”, fotografiată la plajă în Miami. Profimedia

„Cea mai frumoasă fată din lume”, la plajă în Miami. Thylane Blondeau a întors toate privirile cu frumusețea ei naturală

Thylane Blondeau a fost fotografiată zilele acestea la plajă în Miami, unde își petrece, se pare, vacanța de sărbători. Este o apariție rară în public a modelului de 22 de ani, după ce în martie a apărut la un eveniment, la Paris. Thylane a devenit faimoasă în copilărie, după ce a fost supranumită „cea mai frumoasă fată din lume”.

Paparazzii au surprins-o zilele acestea la plajă alături de o prietenă. Thylane și-a afișat silueta impresionantă într-un costum de baie întreg, negru, la care a asortat câteva bijuterii, dar și o pereche de ochelari de soare. Frumusețea ei naturală a fost pe deplin pusă în valoare.

La 6 ani, Thylane a fost numită „cea mai frumoasă fată din lume”

Thylane a cunoscut faima la nivel mondial pe când avea doar șase ani, după ce Vogue Enfants a descris-o drept „cea mai frumoasă fată din lume”. Ea este fiica lui Patrick Blondeau, fost fotbalist din Ligue 1 și Premier League.

Tânăra a devenit model la vârsta de 4 ani, apărând în reclame pentru Jean Paul Gaultier și Dolce & Gabbana. În prezent, ea a semnat cu IMG Models.

La o înălțime de 1,67 m, Thylane Blondeau se numără printre cele mai scunde modele din lume, dar asta nu a dezavantajat-o, având o carieră fructuoasă în domeniu, fiind solicitată, de-a lungul anilor, la numeroase show-uri din cadrul evenimentelor Săptămâna Modei. Mai mult, tânără și-a pus pe picioare și propriul business, un brand de îmbrăcăminte. 

În ultima vreme, ea s-a confruntat cu probleme de sănătate, despre care a vorbit public. În 2021, a suferit o intervenție chirurgicală din cauza unor chisturi ovariene.

Thylane este logodită cu Ben Attal, fiul lui Charlotte Gainsbourg și al actorului francez-israeliano Yvan Attal, care a apărut în Rush Hour 3. Actorul în vârstă de 26 de ani a cerut-o în căsătorie în urmă cu doi ani, la scurt timp după ce au aniversat un an de relație.

Etichete: thylane blondeau

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri