shutterstock_160345610
Divertisment

Cea mai tanara studenta admisa vreodata la programul de masterat Harvard. Cati ani are

Dupa ce s-a inscris la facultate la varsta de doar 10 ani, Dafne Almazan a devenit cea mai tanara studenta admisa vreodata la programul de masterat Harvard. Tanara a devenit foarte cunoscuta in tara sa natala, Mexic, datorita reusitelor academice, scrie Forbes Mexic.

Dafne Almazan a devenit prima persoana de 17 ani admisa la prestigioasa universitate din SUA pentru a urma cursurile de masterat. Desi inca nu a atins majoratul, tanara a strans deja numeroase premii si reusite.

La varsta de doar 3 ani, Almazan putea sa scrie si sa citeasca. La 7 ani terminase deja liceul. Dupa terminarea studiilor de licenta, a devenit cel mai tanar psiholog din lume. In plus, ea canta la pian, vioara si chitara, vorbeste 4 limbi straine (engleza, franceza, latina si mandarina), pe care le si preda.

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Tanara provine dintr-o familie talentata: fratele ei mai mare a fost cel mai tanar psiholog din lume inaintea ei si sora e considerata la fel de inzestrata.

Parintii lui Dafne au fondat si un centru pentru copii cu abilitati iesite din comun, numit Cedat, ce ofera studentilor o educatie accelerata, precum si cursuri de arte si sport.

Pentru mai multe detalii despre Dafne, citeste aici restul articolului.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri