Vedete Hollywood
Divertisment

Vedete Hollywood

Celebrități care nu folosesc deodorantul. Bradley Cooper: „Fac multe dușuri, asta ajută”

Obiceiurile de igienă ale celebrităților au fost tot mai des aduse în discuție în această perioadă, după ce Ashton Kutcher și Mila Kunis au dezvăluit că nu-și spală copii decât atunci când murdăria este vizibilă pe ei, povestind totodată că nici ei nu fac duș foarte des.

Acum, Matthew McConaughey este cel mai nou star despre care s-a discutat legat de acest subiect. Asta după ce colega sa din „Tropic Thunder”, Yvette Nicole Brown, invitată la SiriusXM, a povestit despre parfumul „unic” al starului.

Ea și-a amintit cum McConaughey i-a mărturisit că nu folosește deodorant. „Așa că primul meu gând a fost: Mă voi apropia cât de mult pot de el să văd dacă are dreptate”, a declarat Brown. „Nu mirosea urât. Ci a granola și a haine proaspăt spălate. Era un parfum dulce. Ăsta este el și nu mi se pare o nebunie că nu folosește deodorant.” 

Într-un interviu cu Playboy, actorul în vârstă de 51 de ani, a dezvăluit că nu a mai apelat la deodorant de foarte mulți ani.

Actorul câștigător de Oscar a povestit de perioada când filma Fool's Gold, în 2008, cu Kate Hudson care i-a spus șă-și dea cu un strop de parfum, în timp ce filmau împreună. „Ea aducea mereu o piatră cu ceva deodorant natural și spunea: dă-ți cu asta. Nu am vrut să fac asta. Fără parfum, fără deodorant.”

„Femeile din viața mea, inclusiv mama, mi-au spus: „Mirosul tău natural este în primul rând cel al unui bărbat, si în al doilea rând te reprezintă”.

Matthew a insistat însă că ia igiena personală foarte în serios, susținând că face numerose dușuri pe zi și că se spală pe dinți și de cinci ori într-o zi.

Matthew McConaughey nu este singurul star care a spus nu deodorantului. Cameron Diaz și Bradley Cooper sunt în aceeași tabără.

Cameron Diaz (48 de ani) a declarat anterior pentru E! News: „Anti-perspirantele nu sunt bune pentru sănătate. Nu le mai folosiți, doar epilați-vă. Miroși urât mai degrabă pentru că folosești anti-perspirant care păstrează tot acel iz.”

cameron diaz

La rândul său, Bradley Cooper (46 de ani), a povestit pentru Esquire: „Nu prea mai folosesc deodorant. Fac multe dușuri, asta ajută. Dimineața, seara, după sală, fac duș. Cam trei pe zi”.

A Star Is Born Photocall - 75th Venice Film Festival, Italy - 31 Aug 2018
Bradley Cooper attends 'A Star Is Born' photocall during the 75th Venice Film Festival, in Venice, Italy, on August 31, 2018. A Star Is Born Photocall - 75th Venice Film Festival, Italy - 31 Aug 2018,Image: 613604749, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

Julia Roberts (53 de ani) și-a motivat decizia de a nu folosi deodorant explicând că astfel protejează mediul: „Da, nu folosesc deodorant. Dar nu-mi place să vorbesc despre asta. E personal”, a declarat la emisiunea celebrei Oprah Winfrey.

julia roberts golden globes
Julia Roberts/ Getty Images

Într-un episod din „Kourtney & Kim Take Miami”, Kourtney Kardashian (42 de ani) dezvăluia că nu mai folosește deodorant pentru că dăunează alăptatului. 

45th Annual People's Choice Awards, Arrivals, Barker Hanger, Los Angeles, USA - 10 Nov 2019
Kourtney Kardashian 45th Annual People's Choice Awards, Arrivals, Barker Hanger, Los Angeles, USA - 10 Nov 2019,Image: 482260435, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia

Un fost bodyguard al lui Brad Pitt a povestit că actorul de 57 de ani nu apelează la spray-uri, dar în schimb își epilează axilele.

26th Annual Screen Actors Guild Awards - Press Room

Toată această controversă despre obiceiurile de igienă ale celebrităților a început după dezvăluirile făcute de Ashton Kutcher și Mila Kunis.

Noi dezvăluiri despre relația dintre Meghan Markle și Kate Middleton. Ce se întâmplă acum între cele două

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri