Kate Middleton și Meghan Markle
Divertisment

Kate Middleton și Meghan Markle ar fi discutat despre realizarea unui documentar / Getty Images

Noi dezvăluiri despre relația dintre Meghan Markle și Kate Middleton. Ce se întâmplă acum între cele două

Despre relația dintre Meghan Markle și Kate Middleton s-a vorbit mult de-a lungul timpului, iar acum o sursă apropiată acestora a dezvăluit că cele două sunt hotărâte să-și reconstruiască relația și, în plus, ar fi vorbit despre un parteneriat.

Meghan Markle și Kate Middleton au avut de-a lungul timpului numeroase neînțelegeri, însă potrivit unei surse citate de Us Weekly, acestea au lăsat discuțiile aprinse în trecut și se înțeleg foarte bine.

”Meghan și Kate se înțeleg, de fapt, foarte bine și vorbesc din ce în ce mai des”, a spus o sursă.

Citește și: Meghan Markle și-a găsit un aliat în cadrul familiei regale. Când s-au stricat cu adevărat relațiile dintre Harry și rudele sale

”Relația dintre Meghan și Kate nu a fost niciodată atât de strânsă, dar acum sunt mai aproape ca niciodată și lucrează la relația lor de dragul familiei”, a adăugat sursa.

Ba mai mult, o sursă citată de Us Weekly a dezvăluit că acestea ar fi vorbit despre o colaborare. Mai exact, ele ar fi discutat despre realizarea unui documentar pentru o rețea de streaming online, care ar urma să fie focusat pe activitatea caritabilă desfășurată de soția prințului William.

Citește și: Adevărul despre interviul acordat de Meghan Markle lui Oprah Winfrey. Ce spera să obțină soția prințului Harry în urma dezvăluirilor

Meghan Markle a vorbit despre neînțelegerile avute cu Kate Middleton

În cadrul interviului acordat de Meghan Markle realizatoarei Oprah Winfrey, aceasta a vorbit despre problemele pe care le-a avut cu Kate Middleton.

Meghan Markle a a mărturisit pentru Oprah că nu ea a fost cea care a făcut-o să plângă pe Kate Middleton, ci lucrurile ar fi stat exact invers… chiar dacă, la vremea respectivă, tabloidele britanice au înfierat-o pe ea! Incidentul a avut loc cu puțin timp înainte de nunta ei cu Prințul Harry, iar ulterior Kate Middleton i-a cerut scuze.

Citește și: VIDEO Imaginile pe care Meghan Markle le-ar vrea uitate. O ședință foto din 2013 a pus-o într-o situație inconfortabilă

”Toată lumea în cadrul instituţiei (casa regală – n.r.) ştia că acest lucru nu era adevărat”, a mărturisit Meghan, subliniind că acesta a fost începutul unei „adevărate campanii de denigrare”, dar şi „un punct de cotitură” în relaţiile sale cu familia regală britanică.

”Cu câteva zile înainte de nuntă, ea (Kate) a fost supărată în legătură cu ceva. Avea dreptate în problema respectivă, care avea legătură cu rochiile domnişoarelor de onoare. M-a făcut să plâng. Chiar m-a rănit”, a spus Meghan în cadrul interviului.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri