Celine Dion, Rene Angelil
Divertisment

Celine Dion și Rene Angelil erau căsătoriți din 1994. / Foto: Profimedia

Celine Dion suferă și acum, la șase ani de când și-a pierdut soțul din cauza cancerului: "Aș minți dacă aș spune că sunt bine"

Au trecut șase ani de când Celine Dion l-a pierdut pe soțu ei, Rene Angelil. Bărbatul a murit cu două zile înainte de a împlini 74 de ani, în ianuarie 2016, după o luptă cu cancerul.

Nu o dată Celine și-a exprimat deznădejdea și tristețea că l-a pierdut pe cel care a fost dragostea vieții sale. Și acum, la comemorarea de șase ani, artista canadiană a scris un mesaj emoționant pe Instagram, acolo unde a postat și o poză alb-negru cu bărbatul iubit.

Citește și: Celine Dion, videoclip inedit pe rețelele sociale după ce a fost forțată să-și amâne concertele din cauza problemelor de sănătate

Undeva în Africa de Sud, Rita Miljo este Doamna cu Babuinii. Aceasta a salvat peste 500 de exemplare. Pe DIGI Animal World și DIGI Online, azi de la 21:00.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Aș minți dacă aș spune că sunt bine. Mă gândesc la tine de cel puțin o sută de ori, pentru că în ecoul vocii mele aud cuvintele tale ca și cum ai fi aici... Mi-e dor de tine. Celine xx..", a scris artista pe Instagram. În rubrica de comentarii s-au adunat rapid cuvinte de susținere și mesaje de încurajare.

Citește și:Celine Dion, răspuns pentru criticii care spun că ar fi prea slabă. Ce a declarat vedeta

Rene Angelil, omul care a ajutat-o pe Celine Dion să ajungă un star

Celine Dion și Rene Angelil, ambii din Quebec, s-au cunoscut prima oară pe când ea avea doar 13 ani. Rene avea 39 de ani, era manager muzical, aflat la a doua căsnicie, când a decis să o ajute pe Celine să devină o stea. 

Au început să se întâlnească în 1988, pe când Celine ajunsese la 20 de ani, iar Angelil divorțase de trei ani. Au așteptat alți șase ani până să se căsătorească, din cauza temerilor că lumea nu ar vedea cu ochi buni relația lor. Au devenit între timp părinții a trei copii: René-Charles și gemenii Nelson și Eddy.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri