celine dion
Divertisment

Celine Dion/ Getty Images

Celine Dion, videoclip inedit pe rețelele sociale după ce a fost forțată să-și amâne concertele din cauza problemelor de sănătate

La mai bine de două săptămâni de când a fost nevoită să-și anuleze mai multe concerte din pricina problemelor de sănătate, Celine Dion a făcut public un videoclip inedit, marcând astfel aniversarea a 22 de ani de la lansarea piesei ”That's The Way It Is!”.

Celine Dion este, fără doar și poate, una dintre cele mai apreciate cântărețe din lume. Iar acum, când a sărbătorit 22 de ani de la lansarea piesei ”That's The Way It Is!”, ea a făcut public o parte din videoclipul care făcea furori în urmă anii '90. 

Citește și: Celine Dion, de nerecunoscut în cele mai noi imagini. Cum au reacționat fanii când au văzut că a întinerit peste noapte

Când îți dorești ceva cu ardoare, nu există cale de ieșire simplă. / Când ești gata să pleci, dar inima e în dubiu. / Nu renunța la credința ta. Dragostea apare atunci când crezi în ea. E simplu.”, a scris ea în dreptul imaginilor inedite, în care artista apare dansând. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Evident, fanii au reacționat imediat: ”Iubesc această piesă!”, ”Favorita mea.”, ”O adevărată operă de artă. Ne lipsești.”, au fost câteva dintre mesajele lăsate de internauți.

Celine Dion și-a amânat concertele din Los Angeles

În urmă cu două săptămâni, Celine Dion a fost forțată să amâne deschiderea rezidenței sale muzicale din Las Vegas și numeroase spectacole din cauza unor probleme de sănătate. Evenimentul principal ar fi trebuit să aibă loc în data de 5 noiembrie 2021.

Celine se confruntă cu „spasme musculare persistente care o împiedică să mai susțină vreun show”. „Din cauza simptomelor pe care le experimentează nu mai poate participa la repetițiile pentru noul show”, notează Variety.

Citește și: Vedete care și-au îngrijorat fanii cu slăbirile lor drastice. Cum își justifică greutatea Celine Dion, Angelina Jolie sau Tara Reid

„Sunt atât de tristă, inima mea e frântă”, a spus Celine într-un comunicat. „Eu și echipa mea am lucrat la noul nostru spectacol în ultimele opt luni și faptul că nu vom putea deschide în noiembrie mă întristează dincolo de cuvinte. Partenerii mei de la Resorts World Las Vegas și AEG au lucrat non-stop pentru a pregăti acest nou show de ultimă generație, absolut frumos. Mă simt atât de rău că îi dezamăgesc și îmi pare deosebit de rău că mi-am dezamăgit toți fanii care și-au făcut planurile să vină în Las Vegas. Acum, trebuie să mă concentrez să-mi revin ... Vreau să depășes această situație cât mai repede”.

Celine Dion lucrează și la un documentar despre viața și cariera ei. Artista a făcut anunțul recent într-un Instastory:„E oficial! Începem să lucrăm la documentarul meu oficial, unul care este foarte personal și care va arăta tuturor o parte din mine pe care nu au mai văzut-o niciodată”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri