Veuve Clicquot Polo Classic
Divertisment

Charlize Theron. Octombrie 2021. Getty Images

Charlize Theron pare o cu totul altă persoană, după cea mai recentă transformare de look. Actrița nu se teme de schimbările radicale

Charlize Theron nu se teme de schimbările de look îndrăznețe. În această vară, actrița sud africană a renunțat la blondul platinat al părului, în favoarea unei culori foarte închise și a unei tunsori în stil gotic.

A debutat cu această nouă imagine la gala Africa Outreach Project, un eveniment anual care își propune să lanseze programe de prevenire a HIV/SIDA în Africa.

Pentru ceremonie, Theron a ales o ținută casual, cu blugi albaștri și cămașă albă. Dar toți ochii au fost ațintiți asupra tunsorii ei și a culorii părului.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Theron a experimentat întotdeauna cu look-ul ei, de la încercarea diverselor peruci până la a-și rade toată podoaba capilară. Vedeta câștigătoare a Oscarului și-a surprins mereu fanii cu tunsorile și nuanțele nonconformiste. 

Într-un interviu anterior pentru Vogue Marea Britanie, Theron a spus că, deși păstrează lucrurile simple în ceea ce privește moda, va merge mereu până în pânzele albe cu părul ei:

„Nu cred că sunt foarte curajoasă când vine vorba de ținute, îmi plac lucrurile clasice. Cu părul însă nu-mi este teamă să încerc ceva nou. Nu am niciun atașament față de părul meu, sunt încântată să fac schimbări mereu, pentru că știu că va crește din nou. De cele mai multe ori, munca pe care o fac în acel moment este cea care influențează transformarea de look”.

Vezi și: 

Fosta soție a lui Tom Cruise în cea mai îndrăzneață apariție pe Instagram. Ținuta inedită pe care Katie Holmes a purtat-o pe sub palton

Etichete: charlize theron

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri