*EXCLUSIVE* Charlize Theron goes Christmas shopping with a friend in Beverly Hills
Divertisment

Charlize Theron. Profimedia

Charlize Theron, ținută șic la cumpărăturile pentru Crăciun. Cum a impresionat actrița pe străzile din Beverly Hills

Charlize Theron a ieșit la cumpărături pentru Crăciun. Actrița din „Atomic Blonde” a fost fotografiată pe stradă în Beverly Hills, la finalul unei sesiuni de shopping, părăsind magazinul cu mâinile pline de pungi cu cadouri. 

Frumoasa actriță sud-africană în vârstă de 46 de ani a fost însoțită de o prietenă. 

Pentru această ieșire, Charlize a ales o ținută casual șic. Actrița a îmbrăcat skinny jeans albaștri, o bluză neagră și un palton de culoare închisă, la care a asortat o pereche de cizme negre, pălărie crem și o mască neagră. 

Luna trecută, Charlize Theron a întruchipat imaginea eleganței, în New York City, într-o rochie elegantă din satin, de culoare albă. Starul din „Mad Max: Fury Road” a asortat rochiei un sacou negru supradimensionat, o pereche de ghete negre și un clutch de aceeași culoare.

Charlize Theron is Pictured Stepping Out in New York City.
11/18/2021 Charlize Theron is pictured stepping out in New York City. The 46 year old actress wore a black face mask, matching blazer, silk dress, and black heels. **VIDEO AVAILABLE**,Image: 643853431, License: Rights-managed, Restrictions: NO usage without agreed price and terms. Please contact sales@theimagedirect.com, Model Release: no, Credit line: Profimedia

Câștigătoarea premiul Oscar pentru rolul din „Monster” a vorbit recent într-un interviu cu revista Elle, despre cum și-a petrecut timpul în pandemie: „Am fost cu oamenii pe care îi iubesc cel mai mult, copiii și mama mea”. „Am încercat să privesc lucrurile din alt unghi. Am fost recunoscătoare pentru acest timp petrecut cu ei, pe care în mod normal nu l-aș fi avut niciodată, iar din acest sens, mi-a plăcut foarte mult.”

Theron este mama a doi copii - Jackson și August.

„Să păstrezi balanța este destul de dificil, mai ales ca părinte singur, indiferent ce job ai avea, dar mai ales atunci când meseria ta presupune multe călătorii. Dar am reușit cumva să-mi implic și copiii pe măsură ce au crescut”.

Vezi și: 

Charlize Theron, protagonista unui moment „Marilyn”, într-o rochie scurtă

 

Etichete: charlize theron

Intrebarea zilei

Până la ce vârstă vi se pare sănătos să dormiți în același pat cu copilul dvs?

Partenerii Nostri