Ceremony honoring singer Cyndi Lauper with hand and foot prints
Divertisment

Cyndi Lauper, Cher. TCL Chinese Theatre. 2024. Profimedia

Cher, cuvinte emoționante pentru „fabuloasa” ei prietenă, Cyndi Lauper: Eu sunt o cântăreață destul de bună, dar ea e genială

Cher a numit-o pe Cyndi Lauper o „cântăreață  genială” și „o persoană fabuloasă”, în timpul ceremoniei de la Teatrul Chinezesc TCL, de pe Hollywood Boulevard, unde aceasta din urmă și-a lăsat amprentele. 

Cher și-a onorat „prietena dragă” cu un discurs emoționant.

Diva pop în vârstă de 78 de ani și-a amintit de momentul special când a cântat pentru prima dată hitul „If I Could Turn Back Time”, alături Lauper (70 de ani), în 2002 pentru Divas Las Vegas de la VH1.

„Încep să cânt și mă simt foarte bine, apoi apare ea și mă uimește. Și de atunci am rămas prietene”, a povestit Cher.

 „Sunt cântăreți. Eu sunt o cântăreață destul de bună. Dar Cyndi este o cântăreață grozavă. Este o cântăreață genială. Bine? Chiar este, în plus e o persoană fabuloasă și talentată. O iubesc... este o persoană minunată, minunată, nebună, nebună”, a mai spus Cher. Ce „treabă grozavă ai făcut, Cyn”, a conchis aceasta.

Cyndi Lauper: Este într-adevăr un moment suprarealist

Cyndi Lauper este doar la un Oscar distanță de a primi statutul EGOT, în timp ce lui Cher îi mai lipsește doar un premiu Tony.

Alături de Cyndi Lauper, la acest moment special din carieră s-a aflat și Bebe Rexha, care i-a mărturisit că a dansat și a cântat pe muzica ei când era mică.

„Faptul că Bebe și Cher au venit să-mi fie alături”, a spus Cyndi , ducându-și mâna la inimă. „Nu prea pot să ascult ce spun ele pentru că voi începe să plâng și trebuie să-mi sun make-up artistul, dar vreau să le mulțumesc. Este într-adevăr un moment suprarealist pentru că știți că iubesc glamourul și iubesc Hollywoodul! Mulțumesc, mulțumesc mult”, a mai declarat Lauper.

Etichete: cher , cyndi lauper

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri