cher
Divertisment

Cher, Foto: Profimedia

Cher, extravaganță fără limite. La 75 de ani, diva impresionează cu aspectul veșnic tânăr și alegerile vestimentare îndrăznețe

Cântăreața americană, Cher, a impresionat cu aparițiile extravagante încă de la începutul carierei sale muzicale, care a debutat în anii '60. Iar în prezent, la 75 de ani, artista de orgine armeană a rămas fideliă stilului său nonconformit, uimind atât prin alegerile vestimentare unice, cât și prin aspectul veșnic tânăr, care îi contrazice vârsta din buletin.

Autoarea hitului "Believe" s-a numărat printre celebritățile care au participat la gala de deschidere a muzeului  dedicat artei și științei filmelor, Academy Museum Of Motion Pictures, iar momentul ei de pe covorul roșu a fost cu siguranță unul unic, potrivit DailyMail.

În timp ce majoritatea doamnelor prezente la eveniment au optat pentru rochii vaporoase, de gală, Cher a mizat pe extravaganță și inedit, optând pentru un costum și o pălărie supradimensionată.

Academy Museum of Motion Pictures Opening Gala, Los Angeles, California, USA - 25 Sep 2021

Citește și: Nicole Kidman, irezistibilă într-o rochie cu o crăpătură adâncă. Actrița arată senzațional la 54 de ani

Însă, costumul nu a fost unul oarecare. Dominat de strasuri, imprimeu de leopard și forme geometrice, acesta a fost un adevărat "festival" de culori și forme. Nici accesoriile purtate de divă nu au trecut neobservate, Cher optând pentru inele strălucitoare la degete, un lanț auriu pentru talie și o combinație de lanțuri și șiraguri de mărgele la gât. 

De asemenea, deși este cunoscută pentru părul lung și negru, Cher a renunțat la coafura sa "semnătură" pentru o perucă blondă, coafată în bucle lejere.

The Academy Museum of Motion Pictures Opening Gala, Los Angeles, California, USA - 25 Sep 2021

Ca întotdeauna, artista a uimit și prin aspectul tânăr al chipului și silueta de puștoaică, care nu îi trădează vârsta adevărată.

Printre celebritățile prezente la eveniment s-au numărat și Tom Hanks, Annette Bening și Bob Iger, cărora le-a fost recunoste meritele  pentru eforturile lor de strângere de fonduri pentru muzeu.

Alte vedete care au participat la eveniment au fost: Brad Pitt, Regina King, Laura Dern, Anna Kendrick, Maggie Gyllenhaal, Queen Latifah și Kristen Stewart.

Academy Museum of Motion Pictures este un muzeu din Los Angeles, construit de Academy of Motion Picture Arts and Sciences, a cărui deschidere oficială va avea loc pe 30 septembrie. Va fi prima instituție mondială dedicată artei și științei filmelor, ce va oferi vizitatorilor expoziții și programe menite să evidențieze lumea fascinantă a filmului. Aceste expoziții vor include costume, recuzite, role de film, scenarii și alte obiecte folosite la realizarea marilor producții cinematografice începând cu anul 1927.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri