Nicole Kidman,la Academy Museum of Motion Pictures
Divertisment

Nicole Kidman,la Academy Museum of Motion Pictures/Profimedia Images

Nicole Kidman, irezistibilă într-o rochie cu o crăpătură adâncă. Actrița arată senzațional la 54 de ani

Vârsta este doar un număr pentru Nicole Kidman. Actrița are 54 de ani, dar reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat, iar dovadă este fiecare apariție pe covorul roșu.

Nicole Kidman, care are în palmares un trofeu Oscar, a fost prezentă la gala Academy Museum of Motion Pictures, ce s-a desfășurat în Los Angeles, Statele Unite ale Americii. În vârstă de 54 de ani, aceasta a ales să poarte o rochie fără mâneci și cu un șliț adânc pe picior, etalându-și astfel formele perfecte, potrivit Daily Mail

Nicole Kidman,la Academy Museum of Motion Pictures

Citește și: Nicole Kidman a dezvăluit care este regretul cel mai mare al vieții ei: ”Îmi doream să am zece copii!”

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Rochia cu imprimeu floral, în culori tomnatice, a fost pusă în valoare de pantofi cu tocuri înalte, de culoare cupru, dar și de o poșetă mică, neagră și de un ceas.

Nicole Kidman,la Academy Museum of Motion Pictures

Rita Wilson, Tom Hanks și Cher s-au numărat printre vedetele care au luat parte la evenimentul desfășurat în Los Angeles. Totodată, la eveniment a fost onorată Sophia Loren și regizorul Haile Gerima. De asemenea, Tom Hanks, Annette Bening și Bob Iger au primit premii speciale pentru că au ajutat la strângerea de fonduri pentru ridicarea acestui muzeu ce va fi deschis pe 30 septembrie.

Citește și: Nicole Kidman, imagine rară alături de soțul ei. Cei doi sunt căsătoriți de 15 ani, dar par mai îndrăgostiți ca niciodată

Nicole Kidman a dezvăluit ce spune soțul ei despre scenele de amor din filme

Nicole Kidman și Keith Urban sunt căsătoriți de 15 ani, iar zilele trecute, actrița a dezvăluit ce părere are soțul ei despre scenele intime filmate cu alti bărbați și cum le afectează profesia ei căsnicia.

Kidman a mărturisit că acesta nu își face nicio grijă cu privire la scenele intime avute cu alți actori, întrucât, fiind el însuși un artist, înțelege că actoria este o artă, iar aceste tipuri de ipostaze fac parte din profesia ei.

Nicole Kidman și Keith Urban

Citește și: Nicole Kidman, imaginea perfecțiunii în colanți și bustieră la 53 de ani. Cât de bine arată actrița de la Hollywood

”Soțul meu este un artist, așa că el înțelege totul. De asemenea, nu se implică. Vede filmarea chiar la sfârșit, când este un spectacol, editat împreună, și o vede cu ochi proaspeți”, a spus Nicole.

Nicole Kidman a adăugat că soțul ei, de multe ori, nu se află la curent cu toate scenele intime pe care actrița le filmează pentru diferitele producții.

"Nu citește niciun scenariu. Chiar nu știe ce se întâmplă pe platou. Are propria sa carieră care îl preocupă în totalitate.", a mai mărturisit actrița. 

Etichete: nicole kidman , aparitie , rochie

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri