Photo by Michael Buckner/Getty Image
Divertisment

Chrissy Teigen a dezvăluit sexul bebelușului din greșeală, în timp ce era Live pe Instagram: ”Ooops, sunt atât de prostuță!”

Chrissy Teigen, soția lui John Legend, a rupt tăcerea despre sarcina sa, mărturisind, în cadrul unui filmuleț postat pe rețelele sociale că are o ”sarcină riscantă”. În timp ce vorbea, însă, ea a făcut o gafă uriașă.

Chrissy Teigen a dezvăluit sexul bebelușului fără să-și dea seama, în timp ce le povestea fanilor de pe internet prin ce trece de când a rămas însărcinată.

În vârstă de 34 de ani, supermodelul îi va dărui soțului ei, John Legend, un băiețel.

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Care a fost cea mai de succes piesa de dragoste in anul in care te-ai nascut

În timp ce vorbea despre problemele pe care le-a întâmpinat în sarcină, în cadrul unui filmuleț făcut public pe internet, Chrissy a dezvăluit sexul bebelușului, fără să-și dea seama că a făcut acest lucru.

În videoclipul respectiv, Chrissy stătea întinsă în pat și a recunoscut că a avut probleme cu placenta, însă nu e nimic îngrijorător pentru că ”el este mare”.

În momentul în care a auzit ce a spus, Chrissy a reacționat: ”Ooops, sunt prostuță!”

Ulterior, ea a ținut să-i liniștească pe fani spunând că ”bebelușul crește frumos, totul e bine”.

”Mă simt bine, dar placenta mea e foarte, foarte firavă, motiv pentru care sângerez mult. E o sarcină riscantă, însă ce a fost mai greu, a trecut.”, a mai precizat ea potrivit The Mirror.

Chrissy Teigen este nevoită să stea la pat până când va naște, întrucât fiecare efort îi pune în pericol sarcina.

Chrissy Teigen și John Legend sunt căsătoriți de șapte ani și mai au doi copii obținuți cu ajutorul fertilizării in vitro. Este vorba de Luna Simone, născută în 2016 și Miles Theodore, născut în 2018.

Airbnb Concerts - John Legend Summer of LVE

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri