Premiere Of NBC's "Bring The Funny" - Arrivals
Divertisment

Chrissy Teigen, singura celebritate pe care o urmărește contul oficial de Twitter al președintelui american Joe Biden

@POTUS, contul oficial de Twitter al președintelui SUA Joe Biden, urmărea joi dimineață o singură celebritate: pe Chrissy Teigen.

Contul a fost resetat după ce Twitter îl suspendase permanent invocând riscurile „incitării la violenţă” din partea preşedintelui american de la acea vreme, Donald Trump, la două zile după ce protestul susţinătorilor săi a degenerat în violenţe, iar clădirea Capitoliului a fost luată cu asalt.

Joe Biden a depus pe 20 ianuarie 2021 jurământul și a devenit al 46-lea președinte al Statelor Unite.

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

În urmă cu câteva ore, @POTUS urmărea 12 conturi de Twitter, majoritatea ale oficialilor americani, doar unul singur aparținând unei vedete din showbiz.

„Inima mea, Dumnezeule”, a reacționat Chrissy Teigen la aflarea veștii.

Anterior, Teigen notase pe Twitter: „Bună @joebiden am fost blocată de președinte timp de patru ani. Pot primi un follow, te rog”.

Teigen, mereu critică la adresa lui Trump, a fost blocată de fostul președinte în iulie 2017.

Miercuri seară, soțul lui Teigen, John Legend, a cântat în cadrul concertului dedicat inaugurării președintelui Joe Biden, „Celebrating America”. Teigen a venit special la Washington alături de sotul ei si copiii lor. 

Vezi și: Michael Douglas, imagine emoționantă cu nepotul său. Cameron, fiul lui cel mare, a devenit tătic în urmă cu o lună

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?