Michael Douglas Honored With Star On The Hollywood Walk Of Fame
Divertisment

Photo by Gregg DeGuire/Getty Images

Michael Douglas, imagine emoționantă cu nepotul său. Cameron, fiul lui cel mare, a devenit tătic în urmă cu o lună

Michael Douglas traversează o perioadă frumoasă și se bucură din plin de fiecare moment, întrucât a devenit bunic în urmă cu câteva săptămâni și, mai mult de atât, și-a cunoscut, în sfârșit, nepotul.

Actorul în vârstă de 76 de ani, care a câștigat două premii Oscar, a făcut publice imagini cu nepotul său, pe nume Ryder, în vârstă de doar o lună de zile.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Catherine Zeta-Jones, bunică vitregă din nou. Michael Douglas a dezvăluit că fiul lui a devenit tată: ”Bine ai venit pe lume, Ryder!”

„Prima dată când l-am văzut pe nepotul meu, Ryder.”, a scris Michael Douglas în dreptul unei fotografii în care apare ținând copilul în brațe.

Ryder este cel de-al doilea copil al fiului cel mare al actorului, al lui Cameron Douglas și al partenerei sale, Viviane Thibes. Cei doi au devenit părinți la sfârșitul lunii decembrie.

Citește și: Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, apariție inedită la primele ore ale dimineții. Fanii au reacționat imediat:”Sunteți grozavi!”

Michael Douglas este căsătorit cu actrița Catherine Zeta-Jones de 20 de ani

Michael Douglas, actorul care a câștigat două premii Oscar, este căsătorit cu actrița Catherine Zeta-Jones de mai bine de 20 de ani și au doi copii împreună - Dylan, 20 de ani și Carys, 17 ani.

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri