Divertisment

sursă foto: Profimedia

Cindy Crawford, lecție de stil pe străzile din Malibu. Cum arată senzaţia anilor '90 la 55 de ani

Cindy Crawford a făcut furori în anii '80 prin frumusețea debordantă și aparițiile pe podiumul marelor case de modă, iar astăzi, la 55 de ani, supermodelul își menține aerul tineresc și strălucirea de altădată.

Cunoscută drept una dintre supermodelele anilor '80-'90, alături alături de Naomi Campbell, Linda Evangelista, Claudia Schiffer, Helena Christensen, Elle Macpherson şi Christy Turlington, Cindy dovedeşte în continuare că merită acest titlu.

Surprinsă pe străzile din Malibu, în timp ce se afla în oraș cu treburi, Cindy a oferit o lecție de stil fară prea mult efort. Îmbrăcată într-o ținută lejeră, dar șic, formată dintr-un pulover bej, o pereche de blugi, balerini și o eșarfă, Cindy părea defilează pe podium. Nici vântul buclucaș nu a impedicat-o aibă o apariție plină de eleganță.

Citeşte şi: Melania Trump, surprinsă în compania soțului ei după ce s-a spus că ”numără minutele până la divorț”. Ce se întâmplă între ea și Donald

În ciuda faptului că are doi copii, Kaia Gerber, în vârstă de 19 ani, și Presley Walker, în vârstă de 21, Cindy Crawford și-a păstrat aceeași siluetă de supermodel, cu picioare lungi și suple.

Citeşte şi: Fiica lui Cindy Crawford a pozat nud la 18 ani. Kaya Gerber este model și calcă pe urmele mamei ei

La rândul lor, cei doi copii au călcat pe urmele mamei lor, fiind ambii modele apreciate de marii designeri de modă, dovadă frumusețea este moștenire de familie.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri