jodie foster (2)
Divertisment

Jodie Foster / Foto: Profimedia

Cine e femeia cu care Jodie Foster este măritată de 10 ani. Fotografa Alexandra Hedison a avut o relație cu Ellen DeGeneres

Jodie Foster i-a transmis soției sale, Alexandra Hedison, toată iubirea și aprecierea pentru cei 10 ani de când sunt căsătorite, în cadrul unei ceremonii ce a avut loc la Teatrul Chinezesc Grauman din Hollywood, pe emblematicul Hollywood Walk of Fame.

Evenimentul la care Jodie Foster a fost invitată să-și lase amprentele în ciment, asemenea altor mari actori de calibrul ei, s-a nimerit să fie chiar în ziua în care actrița și partenera ei de viață sărbătoreau un deceniu de mariaj. 

"Persoanei căreia trebuie să-i mulțumesc este soția mea, Alex. Nu pot să cred că a fost atât de generoasă să renunțe la ziua noastră aniversară de 10 ani pentru a face asta cu mine", a spus Jodie în discursul de la ceremonie, făsându-și partenera să lăcrimeze. "Te iubesc atât de mult și sunt recunoscătoare pentru viața pe care o avem împreună", a mai adăugat starul de 61 de ani.

Citește și: Povești de dragoste ca-n filme. 8 cupluri care au rezistat la Hollywood și secretele relațiilor lor

Cele două au și pozat împreună, îmbrățișate. Îmbrăcate în costume cu sacou și pantaloni, Foster și Hedison au fost elegante, vesele și unite.

Cine este soția lui Jodie Foster

Jodie Foster și Alexandra Hedison, de profesie fotograf, au o relație de mulți ani, pe care au ținut-o departe de ochii curioșilor. Au apărut când și când împreună pe covorul roșu, dar niciodată nu au fost prea generoase cu detaliile despre viața lor privată, preferând discreția. În 2013, când a primit un trofeu pentru întreaga carieră, la Globurile de Aur, actrița spunea că este singură, dar în aprilie 2014 se căsătorea cu Alexandra.

"Sunt foarte private când sunt în jurul unor oameni pe care nu-i cunosc, dar când sunt împreună, zici că sunt în propria lor lume", a declarat o persoană apropiată lor, pentru People.

Alexandra Hedison
Alexandra Hedison, soția lui Jodie Foster / Foto: Profimedia

Alexandra Hedison (54 de ani) este un fotograf reputat. Lucrările ei pot fi admirate în diverse galerii și muzee, precum și în colecții private. Mai mult, s-a implicat și în domenii conexe, fiind designer de case.

Și Alexandra a cochetat cu actoria. A avut roluri mici în seriale cunoscute precum "Melrose Place" sau "Lois & Clark", în anii '90. În 2005 a regizat un film scurt. Acest domeniu nu a împlinit-o însă. "Reușeam să mă întrețin, dar eram nefericită. Actorii trebuie să fie în prim-plan tot timpul, iar asta nu e pentru mine", spunea ea pentru New York Times.

Hedison este fiica actorului David Hedison. Și mama ei a lucrat în industria de divertisment. 

Soția lui Jodie Foster a avut o relație de patru ani cu Ellen DeGeneres, la începutul anilor 2000.

Citește și: S-au regăsit și s-au căsătorit după 60 de ani. Iubiți în liceu, acum bunici, un cuplu demonstrează că dragostea e fără vârstă

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri