cupluri
Divertisment

Cupluri la Hollywood. Foto: Profimedia

Povești de dragoste ca-n filme. 8 cupluri care au rezistat la Hollywood și secretele relațiilor lor

Cu numeroase relații care se destramă ușor la Hollywood, cuplurile de vedete care sunt împreună de mai bine de două decenii sunt tot mai rare. Căsniciile unor staruri precum Julia Roberts și Danny Modder, Tom Hanks și Rita Wilson sunt admirate de fani, curioși să afle secretul acestor povești de dragoste. Unele dintre aceste celebrități au dezvăluit „ingredientele” unei astfel de legături speciale care a trecut testul timpului și nu numai.

Iată câteva dintre poveștile ca-n filme ale unora dintre cele mai admirate staruri din cetatea filmului

Goldie Hawn & Kurt Russell

După 40 de ani împreună, Goldie și Kurt formează unul dintre cel mai solide și iubite cupluri de la Hollywood. Au împreună un băiat, Wyatt. Goldie mai are doi copii, din căsnicia cu Bill Hudson, actorii Kate și Oliver Hudson.

Hawn și Russell au decis să nu se căsătorească.

„De ce ar trebui să ne căsătorim? Nu este aceasta o întrebare mai bună?”, a răspuns Goldie într-un interviu pentru CNN. Hawn a explicat că atât ea, cât și Kurt au văzut consecințele unor căsnicii nereușite, așa că nu au vrut să mai treacă prin asta.

„Pentru oameni ca noi, certificatul de căsătorie nu avea să creeze ceva ce altfel nu am fi avut”, a spus la rândul său Kurt. „Nu e vorba de căsătorie. Este vorba despre oameni, despre relația în sine, despre voința de a rămâne împreună”, a adăugat Goldie.

Cei doi se simt extrem de recunoscători pentru familia lor: „Acest sentiment de recunoștință este important, este bun pentru creier, inimă, pentru sănătate în general. Este un lucru bun de transmis generațiilor viitoare”.

Goldie's Love In For Kids - Arrivals
*EXCLUSIVE* Kurt Russell and Goldie Hawn look all loved up on Valentine’s Day in NYC

Jeff Bridges & Susan Bridges

Jeff Bridges a cunoscut-o pe actuala lui soție, Susan Bridges, în 1975, în Montana. Filma Rancho Deluxe în Paradise Valley, iar Susan era chelneriță într-un bar. A fost „dragoste la prima vedere”, a spus Bridges într-o discuție cu reporterii revistei People. Actorul este căsătorit de 43 de ani și spune că secretul mariajului lor este respectul reciproc. „Suntem destul de diferiți, dar asta ne-a unit, nu ne-a despărțit. Am fost cu adevărat binecuvântat”. 

Au împreună trei fete și sunt bunicii a doi nepoți.

jeff
Susan Bridges și Jeff Bridges. Profimedia

Tom Hanks & Rita Wilson

Tom Hanks s-a îndrăgostit de Rita Wilson după ce a văzut-o în serialul de succes din anii '70 „The Brady Bunch”. Și-au unit destinele pe 30 aprilie 1988. Hanks a fost anterior căsătorit cu Samantha Lewes (1978-1987). „Nimeni nu ar trebui să se căsătorească înainte de 30 de ani”, a spus Hanks revistei People. Au ajuns în fața altarului când avea 32 de ani și spune că „încă nu-i vine să creadă că ea a fost de acord să iasă cu el”

Wilson este mama vitregă a lui Colin și Elizabeth, copiii lui Hanks din căsnicia cu Lewes. Hanks și Wilson au la rândul lor doi băieți, Chet și Truman.

*EXCLUSIVE* Tom Hanks spends time having lunch and shopping with his wife Rita Wilson

Denzel & Pauletta Washington

Denzel a cunoscut-o pe Pauletta la primul său job în televiziune, filmul „Wilma”, în 1977. S-au căsătorit șase ani mai târziu, pe 25 iunie 1983. Și-au reînnoit jurămintele în 1995, în Africa de Sud. Au făcut tot posibilul să-și țină relația cât mai departe de lumina reflectoarelor. Au împreună patru copii: John David, Olivia, Katia și Malcon.

„Fac ceea ce mi se spune. Îmi țin gura”, a glumit starul în vârstă de 68 de ani cu reporterii People, în 2018, când a vorbit despre secretul unei căsnicii atât de longevive. „Ce îmi trece prin cap acum: siguranță, mâncare, un cămin. Diferența dintre o casă și un cămin este uriașă. Poți cumpăra o casă, dar asta nu o face acasă – și ca să nu mai spun că un bărbat nu poate face din casă un cămin. Dar soția mea a reușit să facă exact asta și a crescut frumoșii noștri copii, i-a protejat și s-a sacrificat pentru ei. Ea s-a ocupat de munca cea grea”, a declarat Washington.

94th Annual Academy Awards - Arrivals
Denzel și Pauletta Washington. Getty Images

Catherine Zeta-Jones & Michael Douglas

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas s-au întâlnit prima dată în august 1998. S-au logodit pe 14 decembrie 1999 și s-au căsătorit pe 18 noiembrie 2000, la Hotelul Plaza din New York. Au doi copii împreună: Carys Zeta și Dylan Michael. Actorul mai are un băiat din altă relație, Cameron.

Zeta-Jones și-a cunoscut soțul într-un bar. Erau la Deauville American Film Festival, când Douglas a aflat că ea va fi prezentă acolo pentru „Masca lui Zorro”, așa că l-a rugat pe agentul lui să-i aranjeze o întâlnire. Când s-a aflat în fața ei, Michael i-a spus: „Voi fi tatăl copiilor tăi”. Catherine nu a fost însă deloc impresionată: „Am auzit multe despre tine și cred că e cazul să-ți spun noapte bună”, a fost replica ei. Douglas a fost șocat, credea că o va cuceri imediat, așa că i-a trimis ulterior flori și un bilet prin care și-a cerut scuze. Ani mai târziu, Zeta Jones mărturisea: „Ce mă enervează cu adevărat e că până la urmă a avut dreptate”.

Despre mariajul cu Michael Douglas, Catherine Zeta-Jones a dezvăluit: „În primul rând, ne distrăm foarte mult împreună. Soțul meu este cu 25 de ani mai în vârstă decât mine, nu e un secret. Ca în orice relație, nu ar fi normal dacă nu ar exista urcușuri și coborâșuri. Constante trebuie să fie dragostea și respectul. Nu ne-am pierdut niciodată, dar niciodată, simțul umorului și ne bucurăm de compania celuilalt”.

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas
Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas sunt căsătoriți din noiembrie 2000 și au doi copii. / Foto: Profimedia

Annette Bening & Warren Beatty

Annette Bening și Warren Beatty sunt inseparabili de când s-au întâlnit pentru prima dată la filmările pentru „Bugsy” din 1991. S-au căsătorit în 1992 și au împreună patru copii: Stephen Ira, Benjamin, Isabel și Ella.

„Cele mai bune lucru care mi s-au întâmplat în viață sunt copiii mei și Annette”, a explicat Beatty. „Ceva mult mai important decât faima”.

Premiere Of Amazon Studios' "Life Itself" - Arrivals
Warren Beatty și Annette Bening. Getty Images

Julia Roberts & Danny Moder

Julia este căsătorită de mai bine de 20 de ani cu directorul de imagine Danny Moder, alături de care are trei copii. S-au cunoscut în 2000, pe platourile de filmare de la „The Mexican”.

„Totul începe cu Danny Moder. El este, în cel mai frumos mod posibil, căpitanul vasului nostru. Pentru mine, înțelegerea profundă a vieții a început cu adevărat odată cu el”, a mărturisit Roberts într-un interviu cu Hoda Kotb. „Cred că e important să te căsătorești cu persoana potrivită. Un detaliu mare în viața de zi cu zi sunt săruturile de sosire și de plecare. Încercați și voi pentru o săptămână. De fiecare dată când spuneți bună dimineața, dați un sărut și o îmbrățișare”, a conchis ea.

President Biden hosts Kennedy Center Honorees At The White House
Julia Roberts, Daniel Moder. Getty Images

Helen Mirren & Taylor Hackford

Relația lor a început în 1986. Helen Mirren și soțul ei, Taylor Hackford, s-au căsătorit în 1997.

„Teoria mea a fost întotdeauna că motivul pentru care încă suntem împreună este acela că am petrecut timp departe unul de celălalt, prin prisma meseriilor noastre, așa că am fost și suntem întotdeauna încântați să ne revedem”, a declarat ea revistei You.

Roundabout Theatre Company's 'Paint The Town' Gala, Arrivals, New York, USA - 07 Mar 2022
Helen Mirren, Taylor Hackford. Profimedia
Etichete: cupluri hollywood

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri