Jennifer Lopez Alex Rodriguez
Divertisment

Jennifer Lopez Alex Rodriguez, surprinși împreună pentru prima oară după ce s-a zvonit că s-au despărțit

Cine e și cum arată fosta soție a lui Alex Rodriguez, logodnicul lui Jennifer Lopez. Indifelitatea repetată, motivul despărțirii lor

Fostul jucător de baseball profesionist, Alex "A-Rod" Rodriguez, are o listă impresionantă de foste iubite faimoase, precum Madonna, Cameron Diaz și Kate Hudson.

Însă multe persoane nu știu acesta a fost căsătorit cu o femeie care nu face parte din lumea de la Hollywood.

Cynthia Curtis, fosta soție a lui Alex Rodriguez provine dintr-o familie religioasă din Florida și s-a cunoscut cu celebrul jucător de baseball într-o sală de sport din Miami, pe vremea când era studentă la psihologie.




Cei doi s-au căsătorit după 6 ani de relație, iar căsnicia lor părea meargă bine, până au apărut zvonuri cum Rodriguez ar fi înșelat-o în repetate rânduri. 

Deși au avut două fiice împreună, cei doi au hotărât divorțeze în 2008, iar în presă s-a speculat Madonna ar fi fost una dintre amentele lui Alex Rodriguez. Cu toate acestea, Madonna a negat orice fel de apropriere romantică între ea și jucătorul de baseball. "Îl cunosc pe Alex Rodriguez prin Guy Oseary, care este managerul amândurora. Mi-am dus copiii la un meci Yankee. Nu sunt implicată în niciun fel de relație amoroasă cu Alex Rodriguez".

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

VEZI SI: Pandemia de coronavirus nu există pentru ea. Madonna, vacanță de vis în cinci țări, alături de iubitul ei mai tânăr cu 36 de ani


În prezent, Alex Rodriguez a renunțat la viața de "playboy" și are o relație fericită cu Jennifer Lopez, cu care s-a logodit în 2018.

Insă este implicat activ în viața celor doi copii din prima căsnicie, iar relația cu fosta soție este una amicală, fiind adesea fotografiați împreună la reuniunile care au loc între cele două familii.

VEZI SI: Cum arată fiicele “vitrege” ale lui Jennifer Lopez. Fetele lui Alex Rodriguez, două adolescente superbe


Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri