shannen2
Divertisment

Cine este femeia care o ajută pe Shannen Doherty în lupta cu cancerul mamar. Mărturisirile emoționante făcute de actriță: E uimitoare!

Shannen Doherty, actrița diagnosticată cu o formă de cancer în fază terminală, încearcă să rămână puternică în fața bolii, iar alături o are și pe prietena ei, Sarah Michelle Gellar, pe care a cunoscut-o în anii 90, în timp ce filmau pentru ”The WB”, ”Buffy The Vampire Slayer” și ”Charmed”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Shannen Doherty, care a dezvăluit în urmă cu câteva săptămâni că va înregistra mesaje de adio pentru cei dragi și Sarah Michelle Gellar s-au susținut de-a lungul anilor în diferitele probleme pe care le-au avut, iar acum sunt mai unite ca niciodată, cele două ”vorbind în fiecare zi”, potrivit Daily Mail.

Citește și: Shannen Doherty era singură acasă în momentul în care a aflat că are cancer în stadiu terminal. Actrița: ”Era lângă mine în permanență”

”Este uimitoare”, a afirmat Sarah despre Shannen, care a fost diagnosticată cu cancer mamar în stadiul patru. Ea a mărturisit, de asemenea, că a învățat mai multe rețete de la Doherty decât a învățat de la soțul ei, Freddie Prinze Jr., care îi e alături de 18 ani.

”E un bucătar uimitor, dar niciodată nu am învățat de la el, pentru că el se enervează foarte repede. Am învățat foarte multe rețete de la Shannen în timpul carantinei, pentru că ea are mai multă răbdare cu mine.”, a mărturisit ea.

De asemenea, actrița a mărturisit că vorbește în fiecare zi cu Shannen Doherty, iar dovadă sunt și numeroasele filmulețe pe care le postează pe rețelele sociale. 

Sarah și soțul ei, în vârstă de 44 de ani, au publicat mai multe cărți de gătit, Stirring Up Fun with Food, în 2017 și Back to the Kitchen, în 2016.

Shannen Doherty a anunțat că are cancer în fază terminală în februarie

Actriţa americană Shannen Doherty, celebră pentru rolurile din serialele „Beverly Hills 90210“ şi „Farmece/Charmed“, a dezvăluit că suferă de cancer la sân, în fază terminală.

Citește și: Ce face Shannen Doherty ca să uite că suferă de cancer în stadiu terminal. Imaginile sunt virale

Actriţa a apărut în emisiunea „Good Morning America“, la începutul lunii februarie, unde a povestit prin ceea ce trece. Shannen Doherty a fost iniţial diagnosticată cu cancer în anul 2015. După doi ani, boala a intrat în remisie, iar acum a recidivat în mod agresiv.

”Va ieşi la iveală mai devreme sau mai târziu. Am cancer mamar în stadiul IV (metastază). Din acest motiv sunt aici. Boala a revenit. E cumplit. Sunt extrem de speriată”, a povestit actriţa. Ea a mărturisit că cel mai dificil este să le dea vestea mamei şi soţului ei, producătorul de film Kurt Iswarienko.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri