2019 Summer TCA Press Tour - Day 16
Divertisment

Photo by Amy Sussman/Getty Images

Shannen Doherty era singură acasă în momentul în care a aflat că are cancer în stadiu terminal. Actrița: ”Era lângă mine în permanență”

Shannen Doherty, actrița cunoscută pentru rolul pe care l-a interpretat în ”Beverly Hills 90210”, era singură acasă în momentul în care a aflat că are cancer în stadiu terminal. Știa, însă, că ceva nu este în regulă cu ea după ce câinele ei obișnuia să o adulmece în permanență.

Atunci când a aflat că s-a vindecat de cancer mamar, în 2017, Shannen a crezut că s-a încheiat coșmarul pe care-l trăia. Trei ani mai târziu, actrița în vârstă de 49 de ani a mărturisit cum a aflat că suferă de o boală atât de gravă.

Mai exact, invitată în cadrul unei emisiuni, Shannen a mărturisit că cel care a detectat că e bolnavă a fost câinele ei, Bowie, un shepherd german, care obișnuia să o adulmece în zona în care i-a fost descoperită o tumoră.

”Atunci când m-am întors de la operațiie, Bowie a fost foarte atent cu mine, mai ales în acea zonă.”, a povestit Shannen.

”Ulterior, după ce am avut prima ședință de chimioterapie, Bowie îmi adulmeca întreg corpul, din cap până în picioare. Era un câine protectiv și a devenit și mai rău ulterior.”, a mai mărtuisit actrița.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Doi ani mai târziu, când Shannen începuse să-și reia viața, a început să se confrunte cu o durere în spate după ce făcea mișcare. Starea s-a înrăutățit rapid, dar credea că e doar obosită.

În cele din urme, aceasta și-a sunat oncologistul și au urmat niște investigații, în urma cărora a venit vestea dezvastatoare - cancerul a revenit și e în stadiul patru.

Shannen Doherty, actrița diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, va înregistra mesaje de rămas bun: ”Sunt lucruri nespuse!”

În momentul în care a primit vestea cutremurătoare, Shannen era singură acasă, întrucât soțul ei, fotograful Kurt Iswarienko, era în Londra. Evident, nu și-a putut stăpâni lacrimile. Atunci, însă, a decis să nu vorbească despre boala ei, întrucât nu voia să-și piardă joburile.

La scurt timp, însă, colegul ei Luke Perry a murit subit, iar această veste a șocat-o. Ulterior, a decis să împărtășească vestea că suferă de cancer în fază terminală lui Brian Austin Green, actorul cu care se afla 16 ore pe zi pe platourile de filmare.

La începutul lunii februarie, însă, ea a decis că a sosit momentul să dezvăluie totul, așa că a anunțat că suferă de cancer în fază terminală în cadrul emisiunii ”Good Morning America”.

”Va ieşi la iveală mai devreme sau mai târziu. Am cancer mamar în stadiul IV (metastază). Din acest motiv sunt aici. Boala a revenit. E cumplit. Sunt extrem de speriată“, a povestit actriţa. Ea a mărturisit că cel mai dificil este să le dea vestea mamei şi soţului ei, producătorul de film Kurt Iswarienko.

Shannen Doherty, dupa ce a invins cancerul. Cum arata acum actrita din Beverly Hills 90210

Actriţa a revenit în rolul personajului Brenda Walsh în reboot-ul serialului „BH90210“ al Fox. Cele şase episoade au fost difuzat în august 2019. Ea a dezvăluit şi faptul că a primit diagnosticul în preajma morţii fostului ei coleg de serial, Luke Perry: ”A fost ciudat pentru mine să fiu diagnosticată cu cancer în stadiu terminal şi cineva care părea sănătos să se ducă primul. A fost extrem de şocant. Cel puţin, i-am putut onora amintirea prin acel reboot al serialului. Dar încă nu am făcut suficient.”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri