Heavenly Bodies: Fashion & The Catholic Imagination Costume Institute Gala
Divertisment

Cine este Grimes, femeia care l-a cucerit pe miliardarul excentric Elon Musk

La Gala Met din 2018, un nou cuplu surprinzator a aparut pe covorul rosu: miliardarul excentric Elon Musk si cantareata Grimes. Fata de femeile fatale cu care s-a iubit in trecut, Musk a atras atentia cand s-a lasat fotografiat alaturi de artista excentrica.

Pentru cei care s-ar putea intreba cine este Grimes si cum l-a cucerit pe unul dintre cei mai excentrici si controversati miliardari din lume, iata cateva informatii despre ea.

  • Grimes - nascuta Claire Boucher - a crescut in Vancouver, Columbia Britanica. A urmat o scoala specializata in arte creative, dar s-a concentrat pe muzica abia dupa ce a fost admisa la Universitatea McGill din Montreal.

  • Grimes a fost descrisa de catre publicatiile de specialitate drept o cantareata de electronic-pop, a carei muzica este "intunecata si eterica, senzuala si ciudata".



  • In 2012, ea a lansat "Visions", un succes rasunator. Grimes a semnat cu firma de management a lui Jay-Z, Roc Nation, in 2013.

  • Artista si Musk s-au cunoscut pe Twitter. Musk planuia sa faca o gluma despre inteligenta artificiala, cand a observat ca tanara i-o luase inainte.



  • In 2018, cei doi au fost surprinsi in timp ce miliardarul cumpara dovleci de Halloween pentru copiii lui. Timp de cateva luni bune, ei au trait o relatie tumultoasa cu multe despartiri si impacari.

  • Ultima data cand au fost surprinsi impreuna, cei doi strabateau strazile din Los Angeles in cyber-camioneta miliardarului, pe care a lansat-o oficial la un eveniment anterior Tesla.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri