Ea e noua iubită a lui Elon Musk
Divertisment

Ea e noua iubită a lui Elon Musk / Profimedia Images, Instagram

Cine este noua iubită a lui Elon Musk. Femeia misterioasă cu care a fost surprins pe aeroport are doar 27 de ani și e faimoasă

Elon Musk, cel mai bogat bărbat din lume, pare să meargă mai departe după despărțirea de Grimes. La mai bine de cinci luni de la separare, acesta a fost surprins în compania unei femei misterioase, iar acum s-a aflat și identitatea ei.

Potrivit Page Six, femeia cu care Elon Musk a fost surprins săptămâna trecută este nimeni alta decât actrița Natasha Bassett, o tânără în vârstă de doar 27 de ani.

Ea e noua iubită a lui Elon Musk2

Citește și: Elon Musk, fotografiat în compania unei femei misterioase, la câteva luni de la despărțirea de Grimes

Conform unei surse citate de Daily Mail, în ciuda diferenței de vârstă de 23 de ani dintre ei, Natasha Bassett și Elon Musk sunt împreună ”de ceva timp”. Aceștia au fost prieteni la început, însă lucrurile au luat o întorsătură romantică după ce el s-a despărțit de Grimes.

Citește și: Fiul lui Elon Musk e adorabil! Micuțul X AE A-Xii a furat toate privirile în timpul unei videoconferințe. Imaginile au devenit virale

Natasha Bassett, în vârstă de doar 27 de ani, este cunoscută pentru faptul că a interpretat rolul lui Britney Spars în filmul lansat în 2017 - Britney Ever After. Aceasta a jucat, de asemenea, și în Hail! Caesar, alături de George Clooney şi Scarlett Johansson și urmează să apară în filmul lui Elvis, unde o va juca pe Dixie Locke, prima iubită a megastarului.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Elon Musk este cel mai bogat om din lume

Averea lui Elon Musk a ajuns la 230 de miliarde de dolari după ce a crescut cu aproape 60 de miliarde în acest an, scrie Daily Mail. Astfel, fondatorul Tesla este cel mai bogat cel mai bogat om de pe planetă, acesta detronându-l pe rivalul său, Jeff Bezos.

Potrivit sursei citate, fondatorul Tesla este acum cel mai bogat om din lume, el detronându-l pe Jeff Bezos, fondatorul Amazon. Mai mult de atât, averea lui este mai mare decât cea a lui Bill Gates și Warren Buffett la un loc.

Citește și: Elon Musk vrea o lume în care efortul fizic nu va mai fi obligatoriu. Ce este Tesla Bot și când va fi lansat

Cum a fost posibil acest lucru? Ei bine, compania lui Elon Musk, Space X, a fost evaluată la începutul lunii octombrie la 100 de miliarde de dolari, devenind a doua cea mai importantă companie din lume. De asemenea, averea lui Musk a crescut și datorită acțiunilor de la Tesla, care se bucură de succes în prezent.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri