elon musk si grimes
Divertisment

Elon Musk și Grimes s-au despărțit, dar au un băiețel împreună. / Foto: Profimedia

Fiul lui Elon Musk e adorabil! Micuțul X AE A-Xii a furat toate privirile în timpul unei videoconferințe. Imaginile au devenit virale

X AE A-Xii, fiul miliardarului Elon Musk și a cântăreței Grimes, a furat toate privirile în timpul unei prezentări video pe care a făcut-o tatăl lui despre racheta Starship. Micuțul a apărut preț de câteva minute, în debutul clipului, stând pe picioarele lui Elon.

X AE A-Xii gângurea voios în timpul videoconferinței, iar tatăl lui părea amuzat de întreaga situație. După câteva minute, băiețelul de un și jumătate a început să plângă când un ajutor de-al lui Elon a intrat în cameră și l-a luat pentru a-l putea lăsa pe miliardar să-și facă prezentarea în voie.

Citește și: Ce bine arată mama lui Elon Musk la 73 de ani! Maye Musk este model și a apărut în videoclipul lui Beyonce

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Clipul a ajuns pe Youtube, unde a strâns rapid peste un milion de vizualizări. Blond, cu ochii albaștri, bebe X a fost tot o veselie în timpul minutului de aur pe care l-a petrecut în "lumina reflectoarelor". Dispoziția lui s-a schimbat brusc când a fost luat de lângă tatăl lui.

Elon Musk are alţi cinci fii, născuţi prin fertilizare in vitro, din prima lui căsătorie, cu Justine Wilson (2000-2008).

Citește și: O femeie susține că este sora vitregă a lui Elon Musk: ”Mama a dezvăluit secretul când se afla pe patul de moarte!”

Ce înseamnă numele X AE A-Xii

Imediat cum a venit pe lume și s-a aflat numele pe care părinții i l-au dat, fiul cel mic al lui Elon Musk a iscat deja discuții. Pe Twitter se legaseră deja conversații interminabile despre semnificația numelui, dar cea care a adus lămuriri a fost chiar mama copilului, Grimes, fosta iubită a lui Musk.

X- variabila necunoscută

AE - termenul AI (dragoste și/sau inteligență artificială) scris în limba elvish

A-12 - precursorul avionului Lockheed SR-71 Blackbird (care încă deține recordul de viteză stabilit în 1976)

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri