cleo1
Divertisment

Cleopatra Stratan, cerută în căsătorie de ziua ei. Ce inel de logodnă i-a oferit Edward Sanda

 Moment emoționat pentru Cleopatra Stratan la petrecerea de ziua ei: cântăreața a fost cerută de soție de iubitul său, Edward Sanda, chiar în ziua în care a implinit 18 ani.

“A spus DA”, a scris Edward Sanda pe Instagram. Fotografii au surprins momentul, iar cântărețul a postat imaginea cu cererea în căsătorie pe rețelele de socializare.

 

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 18:10.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Inelul este unul dintre cadourile pe care i le-am oferit. Sincer, nu a fost ușor să-l găsesc pe cel ideal. Și eu sunt surprins de mine. Recunosc, mama mea a fost complice, ea m-a ajutat. A fost foarte greu. Am stat o zi întreagă să caut inelul, ba mai mult, se întâmpla să intru de cinci-șase ori în același magazin că tot aveam idei, mă răzgândeam. Când l-am văzut pe cel pe care îl are acum pe deget am zis că acesta este. Nu am știut nicio măsură și sincer am avut emoții pentru că nu știam dacă o să-i vină sau nu. Aseară am avut și eu o surpriză, că i se potrivește”, a spus Edward pentru Libertatea.

Cleopatra Stratan a mărturisit nu se așteptă fie cerută în căsătorie. Edward Sanda, în vârstă de 23 de ani, a dezvăluit a repetat de câteva ori momentul cererii singur, acasă, pentru ca totul iasă perfect. Acesta a primit acordul lui Pavel Stratan, tatăl Cleopatrei, o ceară în căsătorie.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri