cleopatra stratan
Divertisment

Cleopatra Stratan, interogată de fani după ce a apărut cu Edward Sanda. Ce au observat la buzele ei

Cleopatra Stratan, fiica lui Pavel Stratan care a devenit cunoscută pe când avea doar trei ani și cânta melodia ”Ghiță”, are 17 ani și este îndrăgostită iremediabil. De curând, însă, ea a intrat în vizorul fanilor.

Cleopatra Stratan este în centrul atenției de când s-a cuplat cu artistul Edward Sanda, iar cei doi au planuri mari, întrucât se pare că-și doresc să se căsătorească și, mai mult de atât, să devină părinți.

Între timp, însă, cei doi sunt extrem de activi pe rețelele sociale, unde postează imagini și clipuri. De curând, însă, ei au făcut public un filmuleț în timp ce se aflau în mașină, iar fanii au observat o schimbare.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”Ți-ai făcut ceva la buze?”/”De ce vrei să arăți ca și cum ai avea 50 de ani?”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Cleopatra Stratan a dezvăluit că are o relație cu Edward Sanda în urmă cu câteva luni, în cadrul unui interviu.

”Am ținut legătura cu mulți colegi de studio și scenă, dar cel mai mult cu Edward Sanda. Suntem împreună de ceva vreme și în curând vom lansa o colaborare muzicală”, a spus Cleopatra Stratan.

Cleopatra Stratan a devenit cunoscută la trei ani, datorită melodiei „Ghiţă”, care a înregistrat un succes colosal în 2006.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri