Catherine Zeta-Jones
Divertisment

Catherine Zeta-Jones la premiile Emmy

Copiii lui Catherine Zeta-Jones cu Michael Douglas, vedetele celei mai noi fotografii publicate de actrita

Catherine Zeta-Jones si Michael Douglas sunt in izolare in New York, impreuna cu cei doi copii adolescenti, Dylan si Carys.

Cei doi mari actori s-au bucurat sa-l aiba pe Dylan inapoi acasa. Inainte de pandemie, tanarul de 19 ani se mutase in campusul universitatii Brown, in statul Rhode Island, pentru a studia. Acum, el a revenit pe termen nedeterminat in NY.

Catherine si familia ei locuiesc intr-un conac georgian in Irvington, la doar 25 de mile in afara orasului Manhattan, iar proprietatea are caracteristici impresionante.

Printre altele, cei patru se bucura de o piscina interioara, sala de sport, biblioteca si sala de jocuri. Au zece dormitoare, zece bai si o gradina mare cu o bucatarie de vara.

Datorita impresionantului domeniu, timpul petrecut acasa a fost distractiv, cu atat mai mult cu cat Catherine, Michael, Dylan si Carys au adoptat un catelus.

Incantata de faptul ca familia ei este reunita, actrita de Oscar le-a aratat fanilor o poza de acum cativa ani, cand cei doi copii ai sai erau inca micuti si se putea bucura la fel ca acum, in permanenta, de prezenta lor in casa.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Admiratorii ei de pe Instagram nu au putut sa nu observe cat au crescut cei doi si cat de repede a trecut timpul. Actrita a precizat insa ca "nu s-au schimbat prea multe de atunci."

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri