Claudia Schiffer
Divertisment

Corp perfect la 49 de ani. Cum s-a lasat pozata Claudia Schiffer dupa trei decenii de cariera in moda

Dupa 30 de ani de modelling, Claudia Schiffer a ales sa vorbeasca deschis despre cariera sa, criticile primite de-a lungul anilor si ce inseamna pentru un model sa imbatraneasca.

Protagonista a copertei ELLE Marea Britanie, regina podiumurilor si-a comparat statutul de "top-model original" cu unul de star rock. Ea a povestit ca in anii '90, a avut paznici care ii protejau inclusiv lenjeria intima.

Claudia a cunoscut faima dupa ce a fost descoperita intr-un club de noapte din Dusseldorf. Desi planuia sa devina avocat, a renuntat la studii si a devenit rapid unul din cele mai solicitate top-modele, prezentand pentru marci ca Chanel, Guess sau Balmain.

Frumoasa Italia… Țara care joacă rol de muză se lasă descoperită în Comorile ascunse ale Italiei, de la 21:00 pe Digi Life, în Digi Online.

"A fost o nebunie. Nu reuseam sa urc intr-o masina decat daca imi croia cineva drum inainte. Oamenii faceau gauri in corturile de la prezentari pentru a ma poza. Aveam garzi de corp la toate prezentarile si imi pazeau inclusiv lenjeria cand defilam fiindca altfel lucrurile mele dispareau", a povestit Schiffer.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Originara din Germania, Claudia a recunoscut ca, desi se simte magulita de "complimentele minunate" pe care le-a primit ca persoana publica, este pregatita sa se adapteze vremurilor: "Nu trebuie sa fiu frumoasa toata viata!".

Dupa aproape trei decenii ca model, ea insista ca este pregatita sa predea legatura catre tanara generatie, mai ales ca s-a impacat cu faptul ca are o varsta.

Nu multi stiu, insa Claudia detine recordul Guinness pentru modelul cu cele mai multe aparitii pe copertele marilor reviste. De-a lungul carierei, a aparut pe prima pagina a peste 1000 de publicatii. Averea ei este estimata la 55 de milioane de dolari.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri