claudia schiffer
Divertisment

Claudia Schiffer are aceeași siluetă ca în anii '90 / Foto: Profimedia

Claudia Schiffer, talie ca trasă prin inel și abdomen perfect plat și la 53 de ani. S-a pozat în costum de baie în Grecia

Claudia Schiffer se poate mândri și astăzi, la 53 de ani, cu aceeași siluetă pe care o avea atunci când defila pentru marile case de modă, în anii '90. Blonda s-a pozat în costum de baie, iar prietenii și admiratorii au remarcat că este neschimbată.

Modelul german și-a sărbătorit ziua de naștere în vacanță. A ales Grecia pentru o escapadă frumoasă la soare. Într-o super vilă s-a cazat și a celebrat alături de cei dragi, bucurându-se de dragostea lor.

Citește și: 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Senzațional arată și astăzi Claudia Schiffer, la 30 de ani de când "făcea legea" pe podiumurile de modă. Abdomenul tonifiat și picioarele lungi au fost puse în valoare de costumul de baie multicolor din două piese.

Părul blond și zâmbetul sunt și ele neschimbate. Și astăzi, la 53 de ani, ar putea defila pentru orice casă de modă.

claudia schiffer (1)
Claudia Schiffer, în costum de baie, în 2023 / Foto: Instagram

Claudia Schiffer a făcut parte din gașca celor mai admirate și bine plătite supermodele ale lumii, alături de Naomi Campbell, Cindy Crawford sau Helena Christensen.

Claudia Schiffer a fost cel mai bine plătit model din lume

claudia schiffer

Claudia Schiffer și-a făcut debutul în modelling în 1987, iar la numai 19 ani apărea pe coperta Vogue Marea Britanie. Doi ani mai târziu era deja cel mai bine plătit model din lume.

Citește și:Linda Evangelista, după ce a dispărut de cinci ani din viața publică: “Am fost brutal desfigurată în urma unei proceduri cosmetice”

"A fost o nebunie. Nu reușeam să urc într-o mașină decât dacă îmi croia cineva drum înainte. Oamenii făceau găuri în corturile de la prezentări pentru a mă poza. Aveam gărzi de corp la toate prezentările și îmi păzeau inclusiv lenjeria când defilam fiindcă altfel lucrurile mele dispăreau", povestea Schiffer despre anii nebuni în care era cel mai în vogă model.

Claudia deține recordul Guinness pentru modelul cu cele mai multe apariții pe copertele marilor reviste. De-a lungul carierei, a apărut pe prima pagină a peste 1000 de publicații. Averea ei este estimată la 55 de milioane de dolari. Alături de soțul său Matthew Vaughn, Schiffer are trei copii - Caspar, Clementine și Cosima.

 

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri