cox
Divertisment

Courteney Cox. Profimedia

Courteney Cox, la supermarket. Fără urmă de machiaj, după ce a mărturisit că regretă intervențiile estetice la care a apelat

Courteney Cox a renunțat la machiaj și a ales un look lejer, mizând pe naturalețe, la o ieșire în public, la mai bine de o lună de când a mărturisit că regretă intervențiile estetice la care a apelat. 

Actrița din „Friends” a mers alături de o prietenă, la cumpărături, la un supermarket din Malibu.

Vedeta în vârstă de 58 de ani a purtat o bluză albă, șapcă de aceeași culoare, la care a asortat o pereche de pantaloni negri și pantofi sport.

Courteney Cox, despre obsesia intervențiilor estetice: A fost o prostie

În martie, într-o discuție cu Drew Barrymore, Courteney Cox a dezvăluit că i-a fost extrem de greu să accepte că a exagerat cu intervențiile estetice. Ea a vorbit despre cercul vicios în care a intrat din dorința de a încerca să-și păstreze tinerețea.

„Am început să mă gândesc că îmbătrânesc când eram încă foarte tânără. A fost o prostie, o pierdere de timp, un efect de domino. De la o intervenție la alta ai tendința să mai încerci, să mergi mai departe. Te privești în oglindă și-ți spui: Oh, arată chiar bine. Pur și simplu nu realizezi cum arată în realitate, cum te văd oamenii. Iar eu am exagerat cu fillerele, însă, slavă domnului, ele pot fi îndepărtate. Mi-am distrus un pic fața, însă pot să spun că sunt norocoasă, am reușit să combat acele efecte, iar acum sunt doar bătrână”.

Courteney Cox, poveste de iubire la distanță cu Johnny McDaid de la Snow Patrol: Cât timp există încredere...

Actrița nominalizată la Emmy a vorbit la Drew Barrymore Show și despre relația ei la distanță cu muzicianul Snow Patrol, Johnny McDaid, care locuiește la Londra.

Când Drew a comentat că distanța lungă ar fi prea dificilă pentru ea, Courteney a reacționat: „Cât timp există încredere, cred că nu contează unde te afli”.

Johnny și Courteney s-au logodit pentru scurt timp, dar au anulat totul în 2015. S-au împăcat ulterior, dar nu s-au mai logodit, deși ea a dat de înțeles că nu exclude în totalitate un mariaj.  „Nu știu. Cu siguranță nu mă opun. Doar că nu mă gândesc la asta”.

Etichete: courteney cox

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri