Courteney Cox out in New York
Frumusete

Courteney Cox. Profimedia

Courteney Cox dezvăluie de ce regretă că a apelat la fillere: O pierdere totală de timp

Courteney Cox a dezvăluit motivul pentru care regretă că a apelat atât de devreme la fillere. Actrița din „Friends”, în vârstă de 59 de ani, a recunoscut că a recurs la multiple proceduri cosmetice din cauza „presiunii” de a rămâne tânără în industria filmului.

Ea a explicat că nu și-a dat seama de cât de mult i s-a schimbat fizionomia, din cauza faptului că dintr-o singură procedură pe care a făcut-o la un moment dat a rezultat un „efect de domino”.

Cox a renunțat la toate fillerele în 2017 și de atunci a decis că va îmbătrâni natural.

Ea a declarat acum pentru revista Woman: „Cel mai mare regret al meu, în ceea ce privește frumusețea, îl reprezintă fillerele. Există atât de multă presiune pentru a rămâne tânără în această industrie, încât odată ce începi, apare acest efect de domino și continui să vrei mai mult. Pentru restul lumii, fața ta se schimbă atât de evident, dar pentru tine, lucrurile nu stau așa, pentru că faci o singură procedură la un moment dat și nu observi”. „A fost o pierdere totală de timp și mi-aș fi dorit să nu fi cedat presiunii”.

Anul trecut, actrița a povestit că a încercat inițial să lupte cu anii din buletin cu ajutorul a diverse „injecții” și tratamente, dar în cele din urmă și-a dat seama că a „înnebunit”.

Ea a declarat atunci pentru Sunday Times Style: „A fost o vreme când spuneam: 'Oh, mă schimb. Arăt mai în vârstă'. Și am încercat să trag de această tinerețe ani de zile. Și nu mi-am dat seama că, la naiba, de fapt arăt foarte ciudat cu injecțiile acelea și recurgând la lucruri pe care acum nu le-aș mai face”.

Deși a renunțat la procedurile cosmetice, lui Courteney îi place să încerce produse de înfrumusețare noi, deoarece încă simte asupra sa presiunea „intensă” de a arăta bine.

„Privirile le simt intens. Da, încerc toate produsele”. 

 

Etichete: courteney cox

Intrebarea zilei

Sunteți impulsivi când vine vorba de cumpărături sau luați doar strictul necesar?

Partenerii Nostri