Crystal și Hugh Hefner
Divertisment

Crystal și Hugh Hefner / Getty Images

Crystal, văduva lui Hugh Hefner, apariție surpriză în New York. Cu cine a fost surprinsă la plimbare

Crystal, văduva lui Hugh Hefner, a întors toate privirile zilele trecute, în New York, când a fost fotografiată în timp ce se plimba cu un bărbat tânăr, alături de care părea că se simte foarte bine, fiind tot timpul extrem de zâmbitoare. 

Femeia în vârstă de 37 de ani, care a fost căsătorită cu mogulul Playboy din 2012 până în 2017, când acesta s-a stins din viață, a ieșit la o plimbare cu tenismenul Alexander Kotzen,  cei doi fiind fotografiați în timp ce râdeau, semn că se simt foarte bine împreună.

Dacă Crystal a ales să poarte pantaloni negri, pe care i-a asortat cu un hanorac cu Mickey Mouse și cu ghete, Alexander Kotzen a îmbrăcat niște pantaloni casual, pe care i-a combinat cu un tricou și cu o geacă subțire, precum și cu niște pantofi sport.

Crystal, văduva lui Hugh Hefner, apariție surpriză în New York

În imaginile surprinse de paparazzi, cei doi apar plimbându-se prin Central Park din New York. Ba mai mult, la un moment dat aceștia s-au oprit și au cumpărat un pahar cu fructe, pe care le-au savurat din plin. 

Crystal, văduva lui Hugh Hefner, apariție surpriză în New York

Deocamdată nu se știe ce fel de relație există între cei doi, dacă sunt într-o relație romantică sau sunt doar buni prieteni, însă cert este că se înțeleg foarte bine și par să se simtă bine împreună.

Crystal, care a fost cea de-a treia soție a lui Hugh Hefner, se pregătește de lansarea cărții de memorii - Only Say Good Things - în cadrul căreia va vorbi despre relația controversată cu Hefner. Aceasta va fi lansată în luna ianuarie a acestui an.

Crystal s-a confruntat cu probleme de sănătate după moartea soțului

Crystal părea să-și fi refăcut viața după moartea soțului ei, însă lucrurile n-au mers prea bine pentru ea. Mai exact, ea s-a despărțit de iubitul ei, Nathan Levi, iar apoi  s-a confruntat și cu o problemă la inimă, fapt pentru care a luat o decizie drastică.

Văduva lui Hugh Hefner și-a refăcut viața. Cine este bărbatul care i-a cucerit inima după moartea mogulului

”M-am înconjurat de oameni pe care-i iubesc și încerc să iau totul ușor.”, dezvăluia fostul iepuraș Playboy, în cadrul unei postări făcute pe Instagram.

”A venit momentul să vindec lucruri din viața mea și să mă dezvolt.”, a mai mărturisit ea.

Crystal Harris a fost exclusă din testament 

Crystal Harris și Hugh Hefner s-au căsătorit în 2012 și si fost împreună până în 2017, când fondatorul Playboy s-a stins din viață.

Crystal Harris a fost ce-a de-a treia soţie a lui Hugh Hefner, după Millie Williams (1949–1959), alături de care a avut doi copii – Christie (cea care a preluat conducerea companiei Playboy Enterprises în 1988) şi David –, şi Kimberley Conrad (1989–2010), cu care a avut doi băieţi – Marston şi Cooper, ce ocupă funcţia de director creativ al revistei Playboy.

Citește și: Văduva lui Hugh Hefner a rupt tăcerea despre fostele lui partenere care l-au criticat: ”N-ar fi ajuns unde sunt dacă n-ar fi fost el!”

Văduva lui Hefner a fost exclusă din testament încă dinainte de căsătorie, când a semnat un contract în care a acceptat să renunţe la moştenirea ce i s-ar fi cuvenit după moartea soţului. Totuşi, tânăra are viitorul asigurat, după ce, în acelaşi contract, i s-au promis cinci milioane de dolari şi o locuinţă de lux, care acum valorează şapte milioane de dolari. Aranjamentele au fost puse la punct de Hefner încă de dinainte de căsătoria cu fostul model Playboy.

Etichete: hugh hefner , văduvă , crystal

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri