Crystal și Hugh Hefner
Divertisment

Crystal și Hugh Hefner / Getty Images

Văduva lui Hugh Hefner a rupt tăcerea despre fostele lui partenere care l-au criticat: ”N-ar fi ajuns unde sunt dacă n-ar fi fost el!”

Au trecut patru ani de la moartea lui Hugh Hefner, iar fosta lui soție, Crystal, a răbufnit în cadrul unui interviu. Aceasta a sărit în apărarea fostului ei soț, care a fost criticat de foste partenere.

Crystal, fost iepuraș Playboy și fosta soție a lui Hugh Hefner, a dezvăluit că își dorește să păstreze curată memoria fostului ei partener, fapt pentru care nu înțelege de ce unele dintre fostele lui iubite îl vorbesc de rău.  

”Cred că fiecare dintre noi are dreptul la opinii. Cred că pentru unii a fost mult mai greu decât pentru alții.”, a declarat ea.

Citește și: Tom Brady, declarații inedite despre căsnicia cu Gisele Bundchen: ”Un apel mi-a schimbat viața. S-a dovedit a fi iubirea vieții mele!”

”O mulțime de femei îl vorbesc de rău pe Hef, dar n-ar fi aici dacă n-ar fi fost el.”, a mai adăugat ea, referindu-se la modelele Kendra Wilkinson, Holly Madison și Bridget Marquardt, care au făcut dezvăluiri despre timpul petrecut în casa Playboy.

Crystal s-a confruntat cu probleme de sănătate după moartea soțului

Crystal Hefner, celebrul model în vârstă de 35 de ani, părea să-și fi refăcut viața după moartea soțului ei, însă lucrurile n-au mers prea bine pentru ea. Mai exact, de curând s-a despărțit de iubitul ei, Nathan Levi, iar apoi  s-a confruntat și cu o problemă la inimă, fapt pentru care a luat o decizie drastică.

Văduva lui Hugh Hefner și-a refăcut viața. Cine este bărbatul care i-a cucerit inima după moartea mogulului

”M-am înconjurat de oameni pe care-i iubesc și încerc să iau totul ușor.”, a dezvăluit fostul iepuraș Playboy, în cadrul unei postări făcute pe Instagram.

”A venit momentul să vindec lucruri din viața mea și să mă dezvolt.”, a mai mărturisit ea.

De asemenea, Crystal, care a fost căsătorită cu Huhf Hefner pentru aproape nouă ani, până la moartea lui, a mărturisit că încearcă să facă față atât problemelor de sănătate cu care se confruntă, dar și suferinței în dragoste.

Citește și: Jennifer Grey, de nerecunoscut la 60 de ani. Cum arată acum actrița care i-a dat viață lui Baby din ”Dirty Dancing”

”De curând am încheiat o relație de un an de zile și încerc să depășesc această perioadă, să găsesc fericirea și starea de bine.”, a mai mărturisit ea, referindu-se la relația pe care a avut-o cu Levi.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri