Leonardo DiCaprio și Crystal Hefner
Divertisment

Leonardo DiCaprio și Crystal Hefner / Profimedia Images

Crystal, văduva lui Hugh Hefner, declarații despre Leonardo DiCaprio: „A devenit noul Heff!” Cu cine ar fi avut o aventură

Crystal, văduva lui Hugh Hefner, a făcut declarații controversate despre Leonardo DiCaprio, care este cunoscut pentru relațiile pe care le-a avut cu femei tinere. Mai exact, ea l-a numit pe starul din „Titanic” „noul Heff”.

Crystal Hefner, în vârstă de 37 de ani, a fost căsătorită cu fondatorul Playboy timp de cinci ani, până la moartea acestuia, în 2017. Acum, invitată în cadrul podcastului „Carrie and Tommy”, aceasta a făcut declarații neașteptate despre Leonardo DiCaprio, care în prezent are o relație cu modelul Vittoria Ceretti, o tânără de 25 de ani.

Crystal Hefner si Hugh Hefner
LoCrystal Harris, văduva lui Hugh Hefner/ Getty Imeagess Angeles, CA - OCTOBER 25: Hugh Hefner and Crystal Hefner attend Playboy Mansion's Annual Halloween Bash at The Playboy Mansion on October 25, 2014 in Los Angeles, California. (Photo by Charley Gallay/Getty Images for Playboy)

„Leo DiCaprio devine noul Heff”, a spus Crystal, potrivit Daily Mail.

Citește și: Declarația surpriză a Pamelei Anderson: “Hugh Hefner a fost singurul bărbat care m-a respectat”. Cum a ajuns să pozeze în revista lui

„Fetele cu care iese la întâlniri sunt din ce în ce mai tinere, iar eu mă gândesc: <<Doamne, ce rău arată!>>”, a spus ea.

De asemenea, Crystal a afirmat că Leo a avut o aventură cu Rihanna, în vârstă de 36 de ani, când artista avea doar 20 de ani.

Leonardo DiCaprio

„Îmi amintesc că Leonardo DiCaprio și Rihanna au avut o aventură într-o noapte. S-a întâmplat la vila lui Heff. Îmi amintesc că mi-am spus că e o mișcare inteligentă, se văd și nu vom spune nimănui”, a mai precizat ea.

Citește și: Văduva lui Hugh Hefner și-a refăcut viața. Cine este bărbatul care i-a cucerit inima după moartea mogulului

De asemenea, Crystal a dezvăluit că multe vedete de la Hollywood veneau la vila, împinse de curiozitate.

Țin minte că la un moment dat Jack Nicholson venea destul de des. Și celebrități ca Pauly Shore, Corey Feldman. Justin Bieber, Kylie Jenner și alții veneau o dată la ceva timp, să vadă ce se mai întâmplă. Le înțeleg curiozitatea”, a mai spus ea.

Crystal spunea că nu a fost îndrăgostită de Hugh Hefner. El era cu 60 de ani mai mare decât ea

Când Hugh Hefner a cerut-o prima dată în căsătorie, Crystal a acceptat, apoi a fugit. A început o relație pe care o descrie ca fiind distructivă, apoi s-a întors să se mărite cu milionarul. Deși spune că l-a iubit pe acesta, nu a fost niciodată îndrăgostită de el. În ultimii lui ani de viață, ea se transformase în îngrijitoarea lui.

"Am realizat că aveam de-a face cu un mare dezechilibru de putere. Părea o lume fantastică, de succes, dar toată lumea trebuia să se culce cu un bărbat de 80 de ani. Există un preț. Totul are un preț", mai spune acum Crystal Harris.

Citește și: Adevărul despre viața la conacul lui Hugh Hefner. O fostă iubită a rupt tăcerea: ”Se întâmplau lucruri îngrozitoare!”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri