Crystal Hefner
Divertisment

Crystal Hefner / Profimedia Images

Crystal, văduva lui Hugh Hefner, noi dezvăluiri despre viața alături de mogulul Playboy: „Obișnuiam să caut fete pentru Hef”

Crystal, ultima soție a lui Hugh Hefner, a oferit noi detalii despre căsnicia pe care a avut-o cu mogulul Playboy, mărturisind că obișnuia să caute fete care să vină în dormitorul lor.

În cartea de memorii „Only Say Good Things”, Crystal, în vârstă de 37 de ani, a dezvăluit că fostului ei soț îi plăcea să aibă „cel puțin cinci fete” în dormitor. Deși era nevoită să le aleagă, ea susține că nu o deranja acest lucru, întrucât se simțea eliberată că nu trebuia să fie singură cu el.

Crystal Hefner și Hugh Hefner
Crystal Hefner și Hugh Hefner, 2010 / Foto: Profimedia

Citește și: Declarația surpriză a Pamelei Anderson: “Hugh Hefner a fost singurul bărbat care m-a respectat”. Cum a ajuns să pozeze în revista lui

„După ce au plecat gemenele - Kristina și Karissa Shannon - am fost nevoită să găsesc fete care să vină cu noi în dormitor sau care să participe la petrecerile de la vilă. Mereu trebuia să găsesc fete noi pentru Hef”, a povestit Crystal, potrivit Daily Mail. 

„Uneori Hef era cel care alegea pe cineva. Alteori alegeam eu. Îi dorea să aibă cel puțin cinci fete, iar eu știam ce-i place. Era de fapt o eliberare să aduc alte femei în dormitor cu noi, nu trebuia să fiu cu el singură. Dacă se ocupau ele, eu nu mai trebuia să fac ceva”, a mai explicat ea.

”Erau multe fete care ar fi făcut orice ca să fie alese de Hef, erau pur și simplu disperate. Mă simțeam copleșită - parte din mine își dorea să le respingă pentru binele lor. Dar în același timp știam că cineva trebuie să vină, așa că trebuia să fac o alegere. Aveam încredere că ele iau propriile decizii cu privire la trupurile lor, dar în același timp simțeam o responsabilitate pentru ele”, a mai declarat Crystal.

Citește și: Văduva lui Hugh Hefner și-a refăcut viața. Cine este bărbatul care i-a cucerit inima după moartea mogulului

Crystal spune că nu a fost îndrăgostită de Hugh Hefner. El era cu 60 de ani mai mare decât ea

Când Hugh Hefner a cerut-o prima dată în căsătorie, Crystal a acceptat, apoi a fugit. A început o relație pe care o descrie ca fiind distructivă, apoi s-a întors să se mărite cu milionarul. Deși spune că l-a iubit pe acesta, nu a fost niciodată îndrăgostită de el. În ultimii lui ani de viață, ea se transformase în îngrijitoarea lui.

"Am realizat că aveam de-a face cu un mare dezechilibru de putere. Părea o lume fantastică, de succes, dar toată lumea trebuia să se culce cu un bărbat de 80 de ani. Există un preț. Totul are un preț", mai spune acum Crystal Harris.

Citește și: Adevărul despre viața la conacul lui Hugh Hefner. O fostă iubită a rupt tăcerea: ”Se întâmplau lucruri îngrozitoare!”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri